perjantai 24. kesäkuuta 2016

Toukokuinen päivä

Toukokuun aikana kävimme muutamankin kerran pelloilla kuljeskelemassa. Voi kun olisikin omaa peltoa ja metsää! On se vain niin ihanaa kulkea koirien juostessa vapaana ympärillä. Kamera oli minulla tietenkin mkana äidin voihkaisuista huolimatta. Kaikkialla oli niin vihreää ja kaunista. Heti alkuun koirat joutuivat poseeraamaan yhteiskuvassa. Sain muutamia tosi kivoja kuvia pojista.


Isot pojat niin vakavina...

... ei vaiskaan! Hauskaahan meillä on.


 Vapaa käskyn kuultuaan lähtivät nuorimmat heti täysillä matkaan. Vanha herra sen sijaan jäi vielä hetkeksi istuskelemaan ja nauttimaan rauhallisesta hetkestä ilman kakaroita. Seuraavasa kuvasarjassa näette tämän tapahtuvan.





Pian vapaaksi pääsyn jälkeen alkoivat pojat riehumaan. Keni ja Papu leikkivät keskenään ja Riki pyörii ympärillä haukkuen ja Papua napsien. On se vaan hienoa katsoa kuinka pojat tulevat keskenään toimeen. Alku sähellyksen jälkeen Keni kulki yksinään, nuorten juostessa yhdessä. Papun ja Rikin juoksua on hauska katsella. PApu päättää suunnan ja Rikinen seuraa perässä. Välillä pentusen piti käydä tarkistamassa mitä Keni on löytänyt ja olisko siellä hauskempaa. Toki myös omistajaa käytiin moikkaamassa säännöllisin väliajoin.






Mitä isot edellä sitä pienet perässä. ;)

Täysiää!!!

 Äiti auttoi minua ottamaan Rikistä seisotuskuvan pellolla. Äiti hoiti koiran seisotuksen ja minä kuvasin. Tämän jälkeen pyysin äitiä avustamaan vielä muutamssa juoksukuvissa. Tarkoituksena oli saada kuvia kohti juoksevasta koirasta. No tämä ei oikein onnistunut. Itse olin väärässä kohdassa aurinkoon nähden ja tarkennukset eivät aina oikein onnistuneet. Sain kuitenkin muutaman onnistuneen otoksen.








Tielläkin kävimme kävelemässä. Aina kun näen koirien jolkottelvan tuolla hiekkatiellä, tulee mieleeni kunnon kyläkoirat. Pojat siinä kulkevat raitilla. Varsinkin noina hetkinä kaipaan asuvani maalla omalla maatilalla. Nuo maisemat ovat vain niin upeita.



Poijjaat kylän raitilla. =)




Eikö ole kaunista.

Otettiin vielä jokaisesta koirasta seisotuskuva tiellä. Tällä kertaa kuvaajana toimikin äiti ja minä hoidin koirien asettelun kuvia varten. Äiti sai hienot kuvat napattua. Kiitos äiti!




Reissun loppuun vielä pakolliset yhteisposeeraukset. Oli kyllä kiva reissu  jälleen kerran. Kiitos äiti ja isä tästä mukavasta mahdollisuudesta. =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti