keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kesä!

Kesäkuun ensimmäisellä viikonlopulla oli ihan kesäklelit. Lähdinkin niistä nauttien Lahteen Rikin kanssa. Samalla tuli taas treenattua bussissa matkustamsita. Jälleen kerran Rikinen ilahdutti hienolla käytöksellään koko matkan ajan. On se vaan hieno koira. 

Lahdessa kävimme ensiksi Eurooppa markkinoilla pyörimässä.Matkalla sinne tutustuimme pyörivään mainostauluun(?). Hieman se ensin poikaa ujostutti, mutta pian jo haisteltiin sitä ja nautittiin herkkuja sen äärellä. Toisessa kohtaa tuli vastaan ilmatäytteisiä heiluvia ukkoja. En tiedä miksi muuksikaan niitä nimittää. Se on siin sellainen pputkilo johon tulee ilmaa maassa olevasta tuulettimesta. Tämmä kapistus olikin jo huomattavasti hermostuttavampi, ja ihan lähelle ei mentykään. Epäilin myös tuon ilmapuhaltimen äänen  olevan hieman luotaantyöntävä.

 
Perillä markkinoilla Riki kulki väkijoukossa oikein nätisti, vaikkei me yleensä sellaisessa väenpaljoudessa liikutakaan. Poju pysyi nätisti emännän mukana paikkoja katsellen. Ilmapallotkaan eivät enää pelottaneet. Viime vuonna ne olivat vielä aivan kauheita. 

Markkinoiden yhteydessä on pari Lahden koirapuistoa. Menimme sinne ja päädyimme menemään tyhjään aitaukseen. Viereisessä aitauksessa oli aika paljon koiria ja meno aika moista. Tutkittiin aitausta ja hieman tokoiltiin. Kohta tähänkin aitaukseen tuli lisää koiria.Ensiksi tuli Espanjasta pelastettu sekarotuinen koira. Sillä ja Rikillä pelitti hyvin yhteen ja pojat painelivatkin menemään ympäri tarhaa. Hieman myöhemmin tuli mäyräkoira, mutta se ei pahemmin innostunut Rikistä ja antoikin tälle lähtöpassit. 

Aitaukseen tuli myös yksi humalainen mies istuskelemaan ppenkille. Hän kovasti yritti saada koiria luokseen, mutta eivät nuo oikein halunneet. Riki kävi pari kertaa lähettyvillä, muttei kuitenkaan antanut koskettaa. Itse kutsuin Rikinluokseni muutaman kerran humalaisen yrittäessä houkutella sitä luokseen. 

Kotiin lähdettäessä soitin isälle ja pyysin häneltä kyytiä. Ihana isäni suostui ja niin me lähdimme Rikin kanssa kohti Pikku Veskua. Puistoon päästyämme oli tarkoitukseni kierrellä paikkoja Rikin kanssa. Päädyin kuitenkin napsimaan kuvia Rikistä. Siellä on aivan upeat maisemat kuvia ajatellen. Jotkin kuvat onnistuivat ja toiset taas ei. Täytyy mennä joskus ihan asioikseni kuvaamaan koiria sinne. 




Yksi lempi kuvsitani. Arvatkaapa mikä on tietokoneeni taustakuvana? ^_^




Riki ison ja vanhan puun kannolla.

Kotimatka meni rauhallisesti. Reissussa vierähti muutama tunti. Kotona oltiinkin sitten erittäin lekoisesti. =) Itse kävin vielä hieman Keniäkin kuvailemassa kotipuolessa. Harmillisesti vain kameran akku loppui kesken. Eipä voinut mitään. Isommat kuvailut jäivät seuraavaan kertaan. =)


=)

Leppoisaa kesää teille kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti