torstai 15. kesäkuuta 2017

Kesäkuvaukset

Koska sinä ensimmäisenä viikonloppuna oli niin kesäiset kelit, niin pitihän se tietenkin käyttää hyväksi ja ottaa elukoista kesäkuvat. Ensimmäisenä kuvattavaksi pääsi Indi. =)

Indiä tuttuun tapaan aluksi hieman hermostutti olla ulkona. Kannoin tyttösen äidin ja isän talon päädyn nurmikolle, sillä siellä kasvoi ihanasti voikukkia. Saisin oikein kukkaiskuvia neitosesta. No eihän se ihan niin helppoa ollutkaan. Laskettuani Indin maahan halusi se lähinnä joko kyyristellä tai tulla luokseni turvaan. On muuten aika söpöä, miten Indi tulee joko jalkoihini tai käsivarsieni väliin suojaan. On se vaan rakas katti. =)




Maastoutuminen.

"Minkä ihminen teit taas?!"


Toki muutama kuva onnistuikin. Saatuani kukkaiskuvia kyllikseni, suuntasimme Indin kanssa läheiseen metsikköön. Siellä tyttönen liikkuikin ihmeen mielellään. Yleensähän neidon ainoa ajatus on päästä kotia, mutta nyt se käyskenteli ympäriinsä paikkoja tutkiskellen. Pariin otteeseen otin siltä valjaat pois ja koetin saada kuvia.Osa kuvista onnistui ja toiset taas eivät.



"Mitäs tuolla on?

Neiti valppaana. =)

Tämä on kaunis kuva. =)

Metsänneito. ^_^

Tyytyväisen näköinen kissa lenkillä. =D                 Kunpa tämä kuva olisi ollut tarkempi.

Metsikön polkuja kulkien pääsyimme lopulta takaisin alaovelle. Mielellään Indi oli kotiinkin menossa. Neiti ei ihan arvostanut minun kuvaamis yrityksiäni rappusilla, vaan halusi minun vai avaavan oven. Asia, jonka tyttönen kertoi minulle kovin äänekkäästi.


Päästettyäni Indin kotiin otin mukaani Kenin.Kuvaukset menivät vähän niin ja näin... Voikukkien luona otetuissa kuvissa Keni on lähinnä väsyneen näköinen.... Roskiskatoksen luota löytyi vanha sohva, jonka päälle usutin herran hyppäämään. Siinä olikin pojasta mukava loikoilla mallina ja kuvatkin olivat suht onnistuneita.



"Hehhee! Mul on oma sohva!" =)

Roskikselta siirryimme metsään. Sieltä löytyi eräs aikoja sitten kaatunut puu, jonka luona päätin yrittää hyppykuvia. Yrittämiseksi se enemmän jäikin. Minulla oli pallo matkassa mukana. Niinpä käskytin Kenin rungon toiselle puolelle ja heitin palllon minun puolelleni haettavaksi. Ei siis mitenkään helppo kuvausjuttu. Suurin osa kuvista oli hyvin epäselviä. Muutama ok kuva löytyi seasta. 

Nämä ovat parhaimmin onnistuneet hyppykuvat....

Lopuksi kokeilin saada kuvaa, kun Keni tasapainoittelee tennispalloa kuononsa päällä. Ei ollut helppoa sekään. Herrahan osaa tämän tempun hienosti, mutta ilmeisesti kameran mukana olo sekoitti kuviota liikaa. Eipä meinannut Keni pitää päätä paikoillaan, kun olisi pitänyt voida seurailla mitä emäntä huseeraa kameransa kanssa. No, muutama kiva kuva kuitenkin saatiin aikaiseksi. =)



Kenin kuvaamisen jälkeen en jättänytkään herraa kotia, vaan haimme vain Rikin lisäksi joukkoon. Tällä kerralla suuntasimme heti metsään. Päästin Rikin irti ja napsin muutaman kuvan.  Ei nekään pahemmin onnistuneet, kun poju halusi vain hengailla lähellä. =) Saman puunrungon, jonka yli Keni hyppi, luona otin pojista yhteiskuvia. Nämä kuvat onnistuivatkin mielestäni varsin hyvin. Katsokaapa vaikka itse. =)

Paras kuva hengailijasta. =)

Tämä on niin upea kuva. ^_^

Tästäkin pidän kovasti. =)

Rikin voikukka kuvat sen sijaan eivät onnistuneet. Jätin itselleni vain kaksi kuvaa, enkä ole niihinkään erityisen tyytyväinen....



Kesäkuvauksien jälkeen matkamme jatkui vielä muissa merkeissä, mutta siitä lisää ensi kerralla. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti