keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Mätsäreitä, tokoa, shoppailua...

Viikonloppuna kävimme Kenin kanssa mätsäreissä. Lauantaina olimme Mäntsälän mätsäreissä ja sieltä sijoituksena sinisten toinen. Olin erittäin tyytyväinen tähän tulokseen. Oli Keniltä pikkasen ehtinyt jo unohtua miten semmosessa paikassa kuulu käyttäytyä. Palkintona Keni sai neljä erilaista puruluuta, lelun, ruokanäytteitä ja kupongin Mustiin ja Mirriin.

Sunnuntaina kävimme Hyvinkäällä mätsäreissä, jossa Keni oli punaisten toinen. Keni kävi myös pyörähtämässä Äiti ja koira -kehässä äitini kanssa. Sieltä ei kuitenkaan herunnut sijoitusta. Mätsäri oli oikein hyvin järjestetty. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli se, että Äiti ja koira -kehän osallistujat olisivat kaikki saanet jonkin palkinnot. Vaikka vain sinisen tai punaisen nauhan. Keni sai palkintona pussin ruokaa, ja puruluita. Minulle tulivat sitten pussillinen karkkia ja kaksi twiks-patukkaa. Keni sai myös arvostelulapun, mikä oli minulle aivan uuttta mätsäreissä. Arvostelussa luki: Käyttäytymin - ernomainen, Esiintyminen - erinomainen, Olemus - erinomainen. Lisänä lause: Ihanassa kunnossa.

Siskoni kävi perheineen meitä katsomassa samaisessa mätsärissä. Oli se hienon kuuloista, kun he lauloivat äidille onnittelulaulun kehän vieressä. Vietimme ns. piknikin heidän kanssaan. He kun olivat ystävällisesti tuoneet mukanaan tarjottavaa. Siskoni ja hänen perheensä tapaaminen teki päivästämme todella mahtavan.

Tapasin myös monta aussin omistajaa, mm. Kenin siskon Maisan omistajan ja hänen äitinsä. Juttelin myös Stacyn omistajan kanssa. (toivotavasti kirjoitin nimen oikein) Stacy on erittäin nätti aussi neitonen. Kaikin puolin oli siis ihana päivä.

Eilen illalla kävimme Kenin kanssa tokokurssin ekalla tunnilla. Siiitä on piiiitkä aika kun olemmme viimeeksi olleet kurssilla. Selvisimme tokotunnilta ehjin nahoin, jee! =D Vakavasti puhuen koko homma meni paljon paremmin, kuin olin ajatellutkaan. Keni jaksoi ylllättävän hyvin keskittyä hommiin vaikka oli paljon muita koiria, variksia ja erilaisia työautoja ympärillä häiritsemässä. Siltikin meidän pitää harjoitella vielä paljon kontaktia. Keniä kun tuppaa kiinnostamaan vähän kaikki, enkä vain minä. Välillä siis oli todella hyvä kontakti ja välillä ei. Paikalla olo on edelleen Kenin pravuuri. Sen se teki oikein mallikelpoisesti. Ensi viikolla harjoitellaan liikkeestä seisomiseen jäämistä, mitenhän se mahtaa onnistua...

Tänään Kenillä onkin ollut vähemmän tekemistä, kun minä tyttä se karkasin Lahteen shoppailemaan. =) Kesäkengät löysin, muutaman taulun, pari lasten kirjaa ja muuta pientä sieltä sitten löysin. Tällä kertaa ei eläinkaupasta tarttunut mitään mukaan. ^_^ Laitan kuvia mätsäreistä ja tokotunnilta kunhan saan ensin kuvat omalle koneelleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti