Gerbiilit

Athos.
Nimi: Athos
Rotu: Gerbiili
Sukupuoli: Uros
Syntynyt: ?.7.2011
Kuollut: 9.10.2014

Nimi: Aramis
Rotu: Gerbiili
Sukupuolli: Uros
Syntynyt: ?.7.2011
Kuollut: 25.5.2014
Aramis.

Nimi: Porthos
Rotu:Gerbiili
Sukupuoli: Uros
Syntynyt: ?.8.2011
Kuollut: 9.10.2014

Enää gerbiilejä ei ole... Aramis kuoli keväällä terraarioon tuntemattomasta syystä. Athos ja Porthos elelivät kesän kahdestaan, mutta syksyllä 2014 ne alkoivat tapella keskenään. Päätin viedä pojat lopetettaviksi ettei niiden tarvitsisi enää kärsiä. Levätkää rauhassa kolme muskettisoturiani.

Porthos.
Gerbiilit tulivat minulle puoli vahingossa. En ollut varsinaisesti päättänyt ottaa gerbiileijä. Katselin taas kerran apulan ilmoituksia ja pongasin ilmoituksen gerbiileistä. Minulla oli ennenkin ollut gerbiilejä ja alooin taas haluamaan niitä. Otin yhteyttä Gerbujen kasvattajaan sähköpostitse. Aika monta viestiä jaoimmekin ennen kuin kolme gerbiili veljestä päätyivät minulle. Täällä ne nyt sitten asustelevat. Kissat, varsinkin Indi, tykkäsivät kovasti, kun taloon tuli gerbuja. Keni ei niistä paljoa piittaa, kissat sitten senkin eestä. On kyllä ollut erittäin mukavaa seurata gerbujen kasvua.

Kaikkia kolmea voi käsitellä, joskaan ne eivät ole siihen erityisen ihastuneita. Aramis on veljeksistä isoin ja ahnein. Athos on heistä vaalein ja rauhallisin. Porthos on hoikin ja arin veljeksistä. Porthos saattaa myöskin hieman näykkiä käsitellessä. Ovathan nuo gerbut vallan mukavia, mutta luulen kuitenkin näiden jäävän viimeisiksi häkkieläimikseni. Tosin niin ajattelin edellistenkin gerbujen kanssa. =D Saapa nähdä kuinka käy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti