sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kentällä

Kävimme eilen oikein joukolla kentällä leikkimässä ja "kouluttamassa" koiria. Reissussa mukana olivat: minä, Keni, Papu, äiti, isä, ja isoveljeni. Suuri porukka siis. ;) Koirat pääsivät juoksemaan pallon perässä sillä aikaa, kun minä ja isäni laitoimme kepit, rengas-esteen ja hyppyesteet pystyyn.

Kun valmistelut oli tehty, pääsivät koirat hommiin. Kenillä riitti hyvin energia. Esteistä mentiin aluksi ohikin muutaman kerran, koska vauhtia oli liikaa ja itse en ollut tarpeeksi valppaana. Heti kun olin tarkempana, niin esteetkin sujuivat oikein hyvin. Aluksi rengaseste oli aika alhaalla, jotta Papukin voi siitä hypätä. Kenin mielestä rengas oli liian alla. Ensimmäisellä yrityksellä Keni hyppäsikin sen yli eikä läpi. ^_^ Kenihän ei liian helppoja esteitä mene! ;) Kepeissä on vielä harjoittelemisen varaa.

Harjoittelimme Kenin kanssa myös seuraamista ja muita erilaisia tokoliikkeitä. Ne menivät ihan hyvin. Harjoittelun varaa tosin on. Kun aloimme keräämään tavaroitamme alkoi sataa. Lähdimme siis varsin hyvään aikaan kotiin. Kotona uni maistuikin itsekullekin.

Äiti pitää Papulle omaa blogia osoitteessa: http://papu-poika.blogspot.com/ Kannattaa käydä siellä katsomassa mitä kaikkea se Papun -pentelee keksiikään. ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti