sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Match Show

Taas on päässyt aikaa vierähtämään viime päivityksestä, anteeksi kovasti. Puolustuksekseni voin sanon että olen sairastanut vesirokkoa. Ei muuten ole hauska sairaus aikuisiällä! =(

Nyt kuitenkin päivitykseen. Agility- ja tokokurssimme ovat jo päättyneet. Agilitystä nautimme Kenin kanssa todella paljon. =) Tarkoituksena olisi mennä jatkokurssille jossain vaiheessa. Tokoakin aiomme vielä jatkaa. Tostaiseksi kuitenkin vietämme vähän taukoa kummastakin harrastuksesta.

Tänään olimme Kenin, isän, äidin ja Papun kanssa Tuusulassa mätsärissä. Mätsäri oli todella hyvin järjestetty ja tuomarit tarkkoja. Pääsimme Kenin kanssa ekoina kehään isojen koirien luokassa. Keni esiintyi erittäin upeasti ja olin siihen todella tyytyväinen. Saimme kehästä sinisen nauhan. Jouduimme odottamaan melko kauan ennenkuin pääsimme sinisten kehään. Sinisten kehässä sainkin yllättyä iloisesti.... Me voitimme sinisten kehän! Jee! En ollut ollenkaan edes olettanut, että voisimme voittaa luokkamme. Varsinkaan kun takanamme juokseva valkoinen paimenkoira uros, yrtii haastaa Kenin kanssa riitaa. Keni ei suostunut välittämään mokomasta. Niinpä aukesi tie Best in Show:n.

Kun Best in Show viimein pääsi alkamaan, olimme odotelleet jo aika pitkään. Ihmeen hyvin Keni jaksoi vielä esiintyä, vaikka se oli tosi väsynyt ja keskittyminen alkoi jo herpaantumaan. Sijoutuimme viidenneksi kahdeksasta koirasta! Olin ja olen edelleenkin todella todella ylpeä Kenistä. On se vaan upea koira! ^_^ Kaikki Best in Show:n osallistujat saivat palkinnon.

Kaiken kaikkiaan Kenille kertyi palkintoina: kaksi pokaalia, kaksi ruusuketta, Pro Plan koiranruokaa, Pro Plan ruoan säilytysämpäri, kolme pantaa, kongi, Neito yrttimausteöljy, Neito voin makuinen erikoisöljy, kolme juomalasia, lippis, kaksi kassia ja sateenvarjon. Aikiamoinen saalis siis. ;) Papun pärjäämiset voi lukea Papun omasta blogista: http://papu-poika.blogspot.com/ Kuvia laittelen heti kun vain saan kuvat koneelle ja tarkastettuani ne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti