sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kuulumisia

Taas on aikaa vierähtänyt tovin verran. Mitään ihmeellisempää ei ole viime aikoina tapahtunut. Eilen tosin lähdettiin aamulla kahdeksan aikaan Kenin kanssa Kaarinassa erästä ystävääni tapaamaan. Keni jaksoi matkan sinne ja takaisin oikein hienosti. Ystäväni luona Keni kävi tarkastelemassa paikat ja totesi paikan olen oikein mukava. Varsinkin, kun kaveriltani sai herkkuja, nams! ;) Talon liukkaita rappusia Keni sen sijaan varoi hieman.

Käytiin tänään Kenin, Papun ja äitini kanssa kentällä hieman treenailemassa ja poikia leikittämässä. Treenattiin Kenin kanssa hiukan seuraamista ja maahan-istu sarjaa. Seuraaminen meni varsin hyvin. Toki vielä riittää parantamista kontaktin suhteen. Vapaana seuraaminen meni hihnassa seuraamista paremmin. Maahan meno saisi olla vaudikkaampaa, mutta muuten se on hyvä. Keniä on hankala saada istumaan makuulta, jos olen hiukkaakaan kauempana siitä. Tänään onnistui ensimmäisen kerrran istumaan nousemin, vaikka olin kokonaisen yhden askeleen päässä. :) Tätä siis pitää harjoitella jatkossa ihan tosissaan.

Harjoitimme poikia myöskin tekemään erilaisia temppuja. Kempulalta sujuu oikein hyvin tassun anto kumpaan käteen vain ja ylävitosethan ovat ihan halppo antaa. Myöskin pyörähdykset eri suuntiin ovat hallussa. Jalkojen välistä pujottelu menee kuin leikiten ja kasiakin on hauska jalkojen välistä muodostaa. Uudempana juttuna olen opettanu Kenin hyppäämään jalkani yli sen ojennettuani. Keni on jo aika taitava siinäkin. Tosin välillä se yrittää huiputtaa ja kiertää jalkani. Kaikenmoisia temppuja on siis jo tultu opeteltua. ^_^

Gerbuille ja kissoille ei sen kummempia kuulu. Gerbut nauttivat uudesta kodistaan ja mylläävät terraarion oikein kunnolla. Hienoja käytäviä ne ovat sinne jo tehneet. Indi on aivan ihastunut gerbuihin ja katselee mielellään niiden tekemisiä. Indi kävi jonkin aikaa sitten rokotettavana ja reissu oli vallan onnistunut. Induska antoi eläinlääkärin tutkia itsensä kiltisti, eikä edes huomannut rokotuspiikkiä. Kuljetuskoppaan oli silti ihana päästä takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti