tiistai 14. helmikuuta 2012

Anteeksi pitkä hiljaisuus blogissa. Yritän kirjoitella useammin. Tänään ja eilen kävimme äidin kanssa juoksuttamassa koiria yhdellä hiljaisella tiellä. Keni ja Papu todella nauttivat päästessään juoksemaan vapaana. Heittelimme koirille myös lumipaakkuja alas mäkeä ja lumikinoksiin ja ihan vaan tietä pitkin jahdattaviksi. Molempana päivänä Keni on ollut vallan rauhallinen lenkin jälkeen. Tänään tosin oli kumpikin koira rauhalliasempi jo mennessämme juoksemaan. Oli tainnut eilinen juoksu viedä jo pahimmat energiat. Kenin kanssa on eletty nyt ihan vaan normi arkea, ei olla tehty mitään sen kummempaa. Koirien ohitus on mennyt Kenin kanssa aina vain paremmin. =)

Jokin aika sitten jouduin käyttämään Ilpon eläinlääkärillä. Ilpolle oli tullut kaljuja laikkuja niskaan, kaulaan ja päähän. Kaljuissa kohdissa oli myöskin rupea. Eläinlääkäri epäili oireiden johtuvan kuivaruuasta, jota olin alkanut syöttää kissoilleni. Ilpo sai antibioottikuurin ja kuivaruuat jätettiin pois. Nyt ruvet ovat jo parantuneet ja kaljuihin kohtiin on alkanut kasvaa karvoja. Ilmeisti Ilpo ei kuivaruoka sovi, liharuokia vain.

Indi on kasvattanut lisää turkkia ja on vallan kauniin näköinen. Olen huomannut, että aika usein ruoka-aikana, Ilpo ja Keni pyörivät jaloissani keittiössä odottamassa ruokaa ja Indi on gerbujen terraarion vieressä kyttäämässä gerbuja. Taitaa Indi haluta saalistaa ruokansa itse. ;) Onneksi minunkin antamani ruoka kelpaa.

Gerbiilitkin voivat ihan hyvin. Viime viikonlopulla siskon tyttä oli kyläilemässä luonani ja sai vierailunsa aikana hoitaa eläimiäni. Tyttö ihastui erityisesti gerbiileihin. Hyvin hän oppikin käsittelemään gerbuja. Osasi hienosti ottaa häkistä pois ja pidellä käsissään.Gerbut ovat kaivaneet hienoja käytäviä terraarioonsa, tässä muutama kuva gerbuista ja niiden tunneleista:


Kaikki gerbut ja tunneli.

Aramis kävi kurkistamassa. =)
Kukkuu!



                            Seuraavat kuvat on otettu 8.1.2012, kun olimme äidin ja koirien kanssa kentällä.

Keni poseeraa.

`Voisitko jo lopettaa sen kuvaamisen?!`

Kaverukset. =)

Pojat painivat.
                                          Seuraavat otokset on otettu 15.1.2012 Kukkasjoella.

Ilmeellä. =D

Meidän hieno herra. <3





"Katso sä sinne, niin mä katson tänne."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti