lauantai 6. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen

Siskon lapset tulivat vieralilulle pariksi yöksi vanhempieni luo. Itsekin oleskelin noina päivinä paljon vanhempieni luona, kävin kotona oikeastaan vain nukkumassa. Kävimme pari kertaa oikein porukalla laskemassa mäkeä läheisellä montulla. Äiti ja isäkin laskivat muutaman kerran ja siitä on oikein kuviakin todisteina. =D Mäen lasku oli todella kivaa! Itsekin ihan innostuin. Muutaman laskun jälkeen tosin aloin kuvailemaan muita, kun kerrankin oli malleja tarjolla. Lapset suorastaan kilpailivat kenestä saadaan parhaat kuvat. Kuvia on ollut ottamssa minä, äiti ja isä. Kuvat on otettu Canon 7D, 60D ja 450:llä.








Kuvaaja joutui kuvattavaksi. =)


Lentävä lapsi!









Rakas isäni. =)


Rohkea nainen lähdössä laskemaan. =)




Lumimies. =D


Rankkaa tuo laskeminen. =)










Isä kävi keinumassakin. =)

Laskimme muutaman kerran kaikki yhdessä alas samaa mäkeä, tai siis äiti, minä ja lapset laskimme ja isä kuvasi videon meidän menosta. Hauskaa oli vaikka ei laskut sujunutkaan aivan niin kuin suunnittelimme. ;) Tässäpä kuvia ja video hauskan pidostamme.









Ehdimme me maalata muutaman pääsiäismunankin. Tai siis oikeastaan me väritimme munat äidin tusseilla. =) Jokainen meistä, minä ja lapset, teki kolme munaa. Yksi munista jäi yli ja sen väritys oikeus ratkaistiin arvalla ja voittajaksi selviytyi Roope siskoni vanhin lapsi. Otin valmiista munista kuvatkin, olkaapa hyvä. =) 




1 kommentti: