tiistai 13. marraskuuta 2012

Kukkasjoella.

Kaverit tulloo. =)

10.11. kävimme minä.Keni, äiti, isä ja Papu Kukkasjoella viemässä linnuille ruokaa ja juoksuttamassa koiria. Polku Kukkasjoella oli varsin märkä. Lämpötila oli plussan puolella ja lumi oli alkanut sulamaan. Polku oli osittain vedenvallassa. Koirien päästyä irti lähtivät ne heti juoksemaan ja rymyämään. Yritettiin äidin kanssa ottaa kuvia, mutta oli jo niin hämäräää ettei kuvista tullut oikein mitään. Isä jäi vielä laittelemaan linnuille ruokaa meidän muiden jatkaessamme matkaa. Otin muutaman videonkin koirista. Tarkoituksenani oli saada videota Kenin ja Papun ollessa oikein vauhdissa. Nuo mokomat eivät kuitenkaan suostuneet tekemään yhteistyötä kanssani, vaan alkoivat menemään hitaammalla vauhdilla. Kaikki tässä postauksessa olevat kuvat ovat Kukkasjoelta. Laitan kuitenkin muutaman videon tänne.




Eilen minulla oli vapaa päivä. Kävimme kaupoilla äidin ja hänen hoitolapsiensa kanssa. Myös koirat olivat mukana. Minä työnsin vaunuja ja talutin Keniä. Hienosti Keni osasi kulkea vaunujen vieressä lyhyellä hihnalla vetämättä. Pitkällä hihnalla se sitten alkoikin hieman vetämään... -_- Matka sujui sen kummemmitta kommelluksitta. Koirat käyttäytyivät suht nätisti ja vain toinen lapsista kiukutteli hieman. Sain enoltanni uuden järjestelmäkameran Canon 7D, kiitoksia Kimmo. ^_^ Se oli meillä mukana ja hieman kokeilimme sitä. Toivottavasti opin pian ottamaan sillä hyviä kuvia, jotta pääsen laittamaan niitä tänne.

Kotiin päästyämme toin Kenin omaan kotiin ja menin äidille syömään. On se vaan kätevää asua samassa pihassa äidin kanssa. =) Myöhemmin kotia tullessani käytin Kenin ulkona valjaissa. Minähän yleensä käytän Kenillä normi pantaa tai kuonopantaa. Nyt päätin kuitenkin testata noita valjaita. Hyvinhän se Keni niilläkin kulki. Taidan kuitenkin pysyä normi pannan käytössä, se on minulle mieluisampi vaihtoehto. Kotona tein kaikenlaisia hommia. Tein mm. ensimmäiset omatekemät piparkakkumuotit valmiiksi. Hienot niistä tulikin, voin laittaa niistä kuvat tänne sitten myöhemmin. Illalla kävimme äidin ja Papun kanssa pitkällä iltalenkillä. Se oli mukava päätös päivälle.


Ovatkohan Keni ja Papu saaneet tarpeekseen poseeraamisesta?

Kaverukset kivellä. =)

Papu mallina.

Keni mallina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti