sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Siskolla

Yö meni meillä hyvin. Kaikki nukahdettiin viiden minuutin sisään illalla. Keni nukkui yönsä siskon tytön vieressä ja kissat nukkuivat minun vieressä. Aamulla kävimme Tytön ja Kenin kanssa lenkillä. Tyttö talutti Keniä koko lenkin ajan ja lenkki sujui ongelmitta, aivan niin kuin ennenkin. Yhdeltätoista lähdimme siskoni luo viemään tyttöä kotiin ja katsomaan heidän uutta perheenjäsentään. Kenikin pääsi mukaamme. Perillä siskoni oli jo ulkona odottamassa meitä perheen uusimman jäsenen kanssa. Tälläinen uusi tulokas heillä on:

Hänen nimensä on Bubi. =)

Bubi on skyenterrieri. Keni oli kovin innoissaan uudesta leikkikaverista. Ikävä kyllä Bubi ei ollut aivan yhtä innoissaan. Ihmisä Bubi kyllä kävi moikkaamassa, mutta Keni oli sen mielestä hieman pelottava. Muutamaan otteeseen Bubi murisikin Kenille. Keni ei sellaisesta välittänyt. Se vain yritti saada uutta kaveriaan leikkimään. Sisälläkään Bubi ei lämmennyt Kenin leikki yrityksille. Uskaltauti se sentään kerran haistelemaan Keniä, Kenin maatessa.

Keni stressaamassa uutta kaveria. =D

Bubi on varsn ihana ja hurmaava koiruli. =D Se on kyllä pennuksi vallan rauhallinen. Bubi on jo viiden kuukauden ikäinen, ei siis mikään ihan pieni pentu. Mukava sitä oli rapsutella. Keniä se vain kovin arasteli. No, ehkäpä se vielä tottuu Keniinkin ja jopa leikkii sen kanssa. Kovasti olisin halunnut jäädä heille, tähän ihanuuteen tutustumaan, ja ihan vain muutankin. Toivottavasti näemme pian taas uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti