keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Eläinlääkäri käynti...

Tänään Ilpo, Indi ja Keni käväisivät eläinlääkärissä. Keni tarvitsi vain rokotukset, mutta molemmilta kissoilta poistettiin hammaskiveä. Eläinlääkäri aika oli 10.30. Päätin kuitenkin lähteä hyvissä ajoin matkaan, sillä matka kuljettaisiin jalan. Tai no kissat sai kyllä olla kyydissä. =) Menin ulos pihalle 9.45 ja aätin kissat kopeissaan äidille siksi aikaa kun käytin Kenin metsässä pissalla. Metsässä käynnin jälkeen valjastin Kenin rattaiden eteen ja pakkasin kissat kyytiin. Äiti otti muutaman kuvan ennen lähtöämme.

Ilpo ja Indi lähtö tunnelmissa.

Valmiina lähtöön!

Saavuimme perille hiemn etuajassa... meillä oli käytössämme vielä 15 minuuttia! Riisuin Kenin valjaista ja otin Ilpon ulos kantokopista. Ilpo halusi kovasti päästä kävelemään, minulla vain ei ollut valjaita sille mukana. Luova ihminen kun olen, niin tein Kenin kuonopannasta Ilpolle valjaat. Hyvin ne otimivatkin. Hihnan yksi pää oli kiinni Ilpon "valjaissa" ja toinen pää taas Kenin pannassa. Kummankin kävelyttäminen yhtäaikaa onnistui mainiosti. Ilpo vain ei olisi halunnut enää takaisin koppiin... Sisälle päästyämme kissat saivat ensiksi rauhotuspiikit ja niiden vaikutusta odotellessa Keni sai rokoituksensa. Eläinlääkäri kehui Kenin omaavan urheilijan sydämmen. Kenin ollessa valmis jätin kissät eläinlääkärin hoivaan ja lähdin Kenin kanssa hieman kiertelemään. Ensiksi menin käy,ään viereisessä kirppiksessä sieltä tosin ei löytynyt mtään.

Keni odottelemassa minua kirpputorilta.

Kirppikseltä jatkoimme matkaa kuvauspaikkoja etsien. Kirkon luona päätin ottaa Kenistä mutaman kuvan. Kirkolta siirryimme kukkasten keskelle kuvaamaan. Keni suoostui poseeraamaan minulle oikein kiltisti tänään. Kuvien oton jälkeen kävimme hakemassa kissat eläinlääkäristä. Indillä ei ollut ollut hammaskiveä kovinkaan paljon ja seuraava kerta voisi olla noin kahden vuoden päästä. Ilpolla taas oli hammaskivea ja eläinlääkäri kehoitti minua varaamaan ajan Lahden eläinlääkäriin, jossa Ilpolta poistettaisiin ainakin yksi hammas ellei useampiakin. Ilpolla oli ollut ihan reikä hampaassa, eikä Ilpo ollut meinannut nukahtaa. Sille oli jouduttu antamaan toinenkin nukutus annos ennen kuin se nukahti kunnolla. Molemmat kissat olivat saaneet herätepiikin. Ilpo kuolasi oiekin kunnolla sen hakiessani. Voi toista... =( Lähdimme pian koti matkalle.

Keni ja kirkko.



Tuo ilme! =D Miten tuo koira osaakin!

Kotiin lähdössä



Kotiin saavuttuamme veinkin Kenin ja kissat äitini luo ja otin Papun pissatuslenkille. Syötyäni vielä äidin luona lähdin eläinteni kanssa ihan omaan kotiimme. Nyt kotiin paluustamme on kulunut jo seitsemisen tuntia. Indi on ihan ennallaan, oli jo silloin kun tulimme kotiin. Ilpo ei ole vielä aivan toipunut. Se liikkuu jo paremmin silloin kun liikkuu, mutta ei ole muuten oikein oma itsensä. Nytkin Ilpo makaa maassa roikottaen päätään. Se ei ikinä makaa tuolla lailla! Toivottavasti se olisi taas pian oma itsensä.




Ilpo ressu.....

Neljä viimeisintä kuvaa on otettu Canon EOS 7D ja muut kuvat äitini pokkari kameralla Nikon.

2 kommenttia: