tiistai 21. toukokuuta 2013

Sunnuntai! =)

Viime sunnuntaina kävin taas tallilla ratsastamassa. Meno matkalla minulla oli sekä Keni että Papu mukana. Pitkän harkinnan jälkeen päätin ottaa myös Papun lenkille ja jättää kameran isälle autoon mukaan otettavaksi. Keni ja Papu olivat kovin innoissaan lenkille lähdön johdosta. Kun pääsimme läheiseen metsään päästin ne irralleen ja annoin niiden juosta. Ennen autotietä komensi poikia tulemaan perässäni tien yli. Tien toisella puolelta jatkamme matkaa polkua pitkin kävellen erään tehtaan ohi. Päästyämme polullle meinasin antaa koirien lähteä taas jouksemaan, mutta silloin kuulin koiran haukuntaa läheisestä metsästä. Käskin pojat istumaan ja katselin näkyisikö koiraa. Sieltähän se tuli emäntänsä kanssa polulle päin. Laitoin Kenille kuonopannan ja Papulle normipanan ja otin ne vierelleni kävelemään, niin että Papu oli minun ja Kenin välissä. Pääsimme koirasta ohi ilman mitään ärinöitä! Papu ja Keni eivät kumpikaan alkaneet haukkumaan! Jee! Ehkä niille alkaa oppi mennä perille. ^_^ Loppumatkakin sujui ilman mitään ongelmia. Koirat pysyivät lähettyvillä ja tottelivat käskyjäni. On ne vaan hienoja koiria. =)

Tallille päästyämme annoin koirat isälle auton kyytiin ja vaihdoin ratsastus kamat päälle, otin kameran ja lähdin ottamaan muutamia kuvia hevosista. Isä lähti mukaan ja suostui ottamaan muutamia kuvia kun hain hevoseni tarhasta ja hieman poseerattiin sen kanssa. Mitä mieltä olette kuvista?



Venyy, venyy....

Turpa rytyssä. =)



Iiman hampaita! =D


Isäkin kävi hieman syöttelemässä hevosia. Aku oli oikein iloinen saadessaan hieman vihreäää syötävää. Ville taas ei ollenkaan tajunnut mitä tehdä ruohotupolle, eikä syönyt sitä edes maasta aidan sisäpuolella.





Hevosen tarhasta hakua. =)

Poseeausta. HUomatkaa hevosen innostunut ilme. =D



Kaikki kuvat on otettu Canon EOS 7D kameralla. Kuvat on ottanu isäni ja minä. Piakkoin laitan tänne päivitystä aiemmin tapahtuneista asioista. Mitähän kaikkea sieltä tuleekaan? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti