sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Mätsäripostaus

1.5. Kävimme Tuusulan mätsäreissä koko poppoo, myös siskoni tuli sinne lapsineen. Minä kävin sekä Kenin että Papun kanssa kehässä ja siskon vanhin poika Roope esitti Kenin lapsi ja koira kehässä.

Roope osasi hienosti käsitellä Keniä kehässä. Hyvin pysyi koira hallinnassa vaikka kehässä oli samaan aikaan kaikki 21 koirakkoa. =) Roope ja Kenu sijoittuivat toisiksi! Joskin vain yksi koirakko voitti ja kaikki muut olivat jaetulla toisella sijalla. ;) Palkinnoksi he saivat ruusukkeen, pokaalin ja karkkia. Hyvä Roope!

Koiran seisotus.


Koko poppoo.

Ruusukkeen kiinnitystä rintaan. =)

Voittajan on helppo hymyillä, vai miten se meni? =D

Minä pidän tästä kuvasta. =)

Oikein hieno poseeraus asento. =)

Keni oli isojen koirien kehässä punaisten kakkonen, jee! Papu oli isojenkoirien sinisten kakkonen! Papu on edistynyt hurjasti kehässä esiintymisessä. Kyllähän se vieläkin arastelee tuomaria, mutta silti. Hyvä Papu! =)


Seisoo....

Äidin luona kävi koiravaras. =D


Hieman vielä pelottaa.


Papulla oli kiire päästä kertomaan mammalle kuinka se pärjäsi. =)

Voittoposeeraus. =)

Tässä Papulla on hyvä asento.

Äiti on iloinen. =D

Ja lopuksi vielä yhteinen voittoposeeraus. =D

8.-9.6  olimme Hyvinkään mätsärissä, jonka aikana oli myös RotuRace -kilpailu. Itse emme ikävä kyllä oikein ehtineet katsella kisoja, vaan aikamme meni mätsärin pyörteissä. Esitin jälleen kerran sekä Kenun että Papun. Keni oli molempina päivinä isojen koirien sinisten ykkönen ja Best in Shown neljäs! Upeaa! =) Keni esiintyi molempina päivinä todella hienosti ja kärsivällisesti. Varsinkin BIS -kehäsä kesti kauan ennenkuin tuomarit pääsivät päätökseensä. Palkinnot täällä olivat hieman köyhät. Mistään kehästä ei saanut ruusuketta. Sinisten parhaana saimme yhden herkkutikun, pienen pannan ja ruukkukukan. Bis -kehässä saimme pokaalin, koiran lelu ja ohut näyttelyhihna...

Koiran asettelua. =)



Odottelua...

Kenin mielipide. =D

Äiti ja Papu hylättiin kehän ajaksi heinikon viereen.


Seuraavat kuvat on Bis -kehästä. 


"Mitä siellä kädessä oikein on?!" =)

BIS 4. =)

Sunnuntaina BIS -kehän voitto.

Papu oli sekarotuisten kehässä vain lauantaina ja silloin se sijoittui punaisten ykköseksi! Tosin Papu oli myös kehän ainoa osallistuja... ;) Papu sai palkintona herkkutikun, ruukkukukan ja jonkin pikku tavaran. Papu ei osallistunut BIS -kehään vaikka olisi ollut siihen oikeutettu. Sillä äiti ei halunnut esittää sitä ja ajattelimme että Papu oli jo saanut tarpeeksi harjoittelua yhdelle päivälle.



Juuri noin Papu painautuu minua vasten pelätessään hieman.


"Jee!" =D

Sunnuntaina mukanamme oli myös siskoni ja hänen kuopuksensa Rasmus. Rasmus on kahdeksan vuotta vanha ja sai nyt ensimmäisen kerran esittää Kenin lapsi ja koira -kehässä. Heti kehän alussa Keni veti Rasmuksen nurin. Vaikka Rasmus kaatui, niin hän silti piti kiinni Kenin hihnasta kunnes kehäsihteeri otti sen häneltä. Itse menin silloin kehään ja komensin Keniä käyttäytymään. Rasmus nousi ylös ja otti Kenin ja jatkoi Kenun esittämistä. Hienoa Rasmus! ^_^ Kaikki eivät olisi siinä tilanteessa halunneet tai rohjenneet jatkaa, mutta Rasmus jatkoi. =) Vähän aikaa seisoin Rasmuksen tukena kehän sisäpuolella, mutta pian väistyin sen ulkopuolelle ja annoin Rasmuksen hoitaa homman. Rasmus esitti Kenin aika hienosti, toki paranneltavaa on niin kuin aina ensimmäisen kerran jälkeen. Rasmus kuitenkin keskittyi koko kehän ajan täysin Kenin hallitsemiseen ja esittämiseen. He sijoittuivatkin toisiksi kehässään. Onnea Rasmus! =)

Harjoittelua. =)

Lisää harjoittelua. =)



Palkinnoilla! =D

Poikien palkintoposeeraus. =D

Yhteinen palkintoposeeraus. =)

Tein Ronjalle sydänletin ollessamme heillä yötä mätsäripäivien välissä.

Nyt ei ole lähitulevaisuudessa näkyvissä mätsäreitä joten ehkä tännekin saan postattua vaihteeksi jostain muustakin. =P Ensi kertaan!

1 kommentti:

  1. Sinäkin voit olla ylpeä siskonlapsista!Rasmus on aika sankari.

    Ronjan sydänletti on nätisti laitettu - samaa sanoi Kreeta ja Kerttu. Tietenkin osa kehuista kuuluu Ronjan upeille hiuksille.

    Kimmo

    VastaaPoista