sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Keni the Great!

Keni on jälleen kerran todistanut erinomaisuutensa. Jonkun aikaa sitten lähdimme pojan kanssa äidin hoitolapsia riemastuttamaan. Muksut pääsivät pitkästä aikaa koirakyytiin. Kierrettiin oikein kunnon lenkki, suunnilleen kaksi ja puoli kilometriä. Matka sisälsi sekä ylä- että alamäkiä ja tasamaatakin mahtui mukaan. Hienosti Kempula jaksoi koko ajan vetohommissaan. Välillä kyydissä oli kaksi lasta ja toisinaan taas kaikki neljä. Video matskuakin on reissulta.


Reissun loppu puolella käväistiin vielä läheisellä kentällä. Siellä joutuivat kaikki lapset pois kyydistä ja Keni sai pienen hetken kirmata vapaana valjaista. Muksutkin juoksentelivat pitkin poikin kenällä, välillä Kenille keppiä heittäen. On ihanaa, kun Keni on niin helppo ja varma koira lasten kanssa. Yhtäään ei tarvi pelätä sen kaatavan lapsia tai ottavan keppiä heiltä käsistä. Lapsetkin nauttivat kovasti saadessaan puuhailla koiran kanssa.

Lopuksi ennen kotia lähtöä pistimme lapset riviin seisomaan ja Kenin pujottelemaan heidän välistään. Hienosti sujui vaikka muutamaa muksua hieman jännittikin. Pari lasta halusivat vielä mukaan temppuilemaan Kenin kanssa. Niinpä he saivat olla esteenä, jonka yli koira sitten hyppää. Äitikin halusi esteeksi. Tällöin eräs hoitolapsista pääsi kuvaamaan suoritusta kännykällä. Hienosti tirpana osasi kuvata. =)


Päästyämme kotiin Keni vetäytyi ansaitulle levolle. Tuon päivän jälkeen pidimme hieman taukoa vetohommista, jotta poika saisi levähtää. Nyt ollaan taas valmiina töihin. =)

1 kommentti: