torstai 29. lokakuuta 2015

Vasta pesty, puhdas..



..koira! Ja minäpä siihen viimeeksi koskinkin. Keni joutui tänään tosiaan pesulle. Olin muutenkin ajatellut pestä poikasen piakkoin, mutta tänään koira piti itse huolta suihkuun menosta. Olimme meinaan aamulla äidin ja lasten kanssa kävelemässä. Käväisimme Rakokivessä ja kotimatkalla poikkesimme vielä hetkeksi metsään. Ehdotin äidille , että hän menisi yhden lapsen kanssa piiloon ja lähettäisin Kenin heitä etsimään. Äiti suostui tuumaan ja lapset olivat piiloleikistä ihan innoissaan, hyvä kun pysyivätedes housuissaan. =)

Kempulakin oli varsin ilahtunut, ja etsikin piilottelijat vauhdikkaasti. Ainoa vaan että poika päätti toisen etsintä kerran lopuksi käydä kierimään johonkin niin ihanaan hajuun. Eihän koira pieni voinut vastustaa mokomaa. Minä huusin ja kutsuin Keniä ja äitikin yritti saada poikaa liikkeelle, mutta ei. Kenu se vaan pyöriskeli onnessaan. Lopulta saimme pojan kiinnostumaan itsestämme, vaan sillloin oli jo liian myöhäistä. Koira nimittäin haisi todella pahalta. Jatkettiin kuitenkin leikki loppuun ja jatkettiin vasta sitten matkaa.

Kotiin päästyäni jätin Kenin eteiseen odottamaan ja laittelin kaiken valmiiksi kylpyhuoneessa. Ennen pesua harjasin koiruuden vielä nopeasti ja sitten ei muuta kuin suihkuun. Kenuhan ei erityisemmin pidä pesulla käynnistä. Se sietää sen kyllä, mutta yrittää aina välillä hiipiä pois huoneesta. En kuitenkaan antanut pojalle armoa, vaan pesin sen oikein perusteellisesti. Nyt onkin kotona niin puhdas ja hyvän tuoksuinen koira että!

Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti