sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Hoitokoira

Noin kuukaisi sitten äiti ja isä lähtivät koko päiväksi reissuun ja Papunen jäi minulle hoitoon. Alkuun Papu oli omassa kodissaan, kunnes tuli ensimmäisen ulkoilun aika. Käytin eka Kenin ulkona ja kävin sen sitten vaihtamassa Papuun. Seuraavaksi hakemaan Riki mukaan ulos. Riki ja Papu kulkivat vallan hienosti yhdessä lenkillä. Menin vain pienen lenkin lähistöllä, jonka jälkeen vein koiruudet metsään aitaukseen. Siellä ne pääsivät leikkimään irrallaan. Riki kovasti yritti saada Papua leikkimään siinä onnistumatta. Juoksivat pojat yhdessä pitkin aitausta kuitenkin.

Oli niin mukavan tuntuista kun kummatkin koirat tuli heti luokse kutsusta ja muutenkin ne pysyttelivät lähelläni. Kenihän olisi lähtenyt seurailemaan jotain jälkiä, jos olisi ollut mukana. Kamera oli tietenkin mukana ja kuvia tuli otettua. Olkaapa hyvä. =)








Kaverukset. =)

Lenkiltä toin molemmat koirat kotiin. Myöhemmin päivällä hain myös Kenin kotia ja hyvin pojat tulivat juttuun kämpässäni. Papua hieman harmitti kun Keni ja Riki leikkivät yhdessä. Se yrittikin komentaa niitä haukkumalla lopettamaan. Minä vaan tuhmana kielsin mokoman. Oli kiva huomata että voin jatkossakin ottaa Papun meille hoitoon tarvittaessa. =)

1 kommentti:

  1. Onhan nätti koira. Siis tuo Papu;) No joo. Onhan Rikikin nätti ja kauniin värinen.

    VastaaPoista