perjantai 1. heinäkuuta 2016

Juhannus

Juhannus oli jo noin viikko sitten, mutta kirjoitellaan nyt kuitenkin hieman kuulumisia sen tiimoilta. Lähdin laumani kanssa juhannuksen viettoon siskoni luo "maalle". Matka sinne sujui mukavasti molempien veljieni ja isäni seurassa. Minut jätettiin koirien kanssa matkan päähän kohteesta. Sisko tuli Woosterin kanssa vastaan ja käveltiin yhtämatkaa heille. Perillä päästimme koirat aidatulle pia-alueelle riehumaan. Hetken aikaa pojat mennä vipelsivät keskenään. Toki koiruudet pian saivat innokasta leikki seuraa siskon nuorimmaisesta. Rasse heitteli koirille palloa pitkän aikaa. Myöskin vetolelua tuli revittyä niin että se melkein repesi kahtia.






"Se on mun! Jalka pois siitä!!"





"Luuletko saavas tän lelun?"

"Älä unta näe!"

Me ihmisetkin oleskelimme pihalla pitkän aikaa. Syötiin hyvin, hoidettiin puutarhaa ja vain oleskeltiin ja juteltiin. Nautittiinpa teekin ulkona. Hieman oli kostean tuntuinen aurinko välillä, mutta ei se meitä haitannut. Paistoi sentään koko ajan.

Tiukkaa taistelua palkinnosta.


Voittajan on helppo hymyillä. =)

Härkätaistelijan sulokas väistöliike.



Iltapuolesta siirryimme sisälle pelaamaan lautapelejä. Ensin pelasimme picturea, minä ja sisko vastaan veljet. Ikävä kyllä hävisimme pelin. Huonoa tuuria tietysti. Veljekset voiton riemastuttamina valitsivat seuraavaksi vuoroon Aliaksen. Muuten samat joukkueet, mutta veljesten joukkoon liittyi Rasse ja siskon teini-ikäiset lapset muodostivat kolmannen joukkueen. Hyvästä yrityksestä huolimatta voittivat veljekset tämänkin pelin. Ihme tuuria mokomilla. Hauskaa oli kuitenkin koko illan ajan ja nukkumaan lähdettiinkin vasta vähän yhden jälkeen yöllä. Kiitokset mukavalle juhannus seuralle. =)


"Mikä tää on?" "                                                         Tiiätkö sä?"





Ps. Mitä pidätte, kun teksti on tasattu keskellä? Onko näin mukavampi vai vasemmalle tasoitettuna? Kertokaahan mielipiteenne. Kiitos.

1 kommentti:

  1. Teksti oli kiva noin. Kaikki kuvat oli todella onnistuneita, tykkäsin! :)

    VastaaPoista