tiistai 26. heinäkuuta 2016

Kukkaisniitty

Toukokuun puolivälissä kävimme äidin kanssa pelloilla koiria juoksuttamassa. MInulla oli tuttuun tapaan kamera mukana matkassa. Pojat olivat onnessaan päästessään hihnoista irti ja saadessaan paahtaa ihan täysillä. On muuten todella rentouttavaa kävellä pitkin peltoja koirien riekkuessa ympärillä. Välillä huudellen koiria pysymään matkassa. Kaksi nuorinta juoksentelee lähistöllä ja vanha herra nuuskuttelee mennessään. Peltoilut ovat yksiä parhaimpia hetkiä koirien ulkoilutuksessa. Sänkipellot ovat niin kauniin keltaisia ja koirat upean näköisiä sitä vasten.

Oli hauska seurailla koirien puuhailuja. Riki juoksi siellä missä Papukin. Papusen hypätessä ojan yli piti pennunkin mennä. Raukka pieni ei vain ole siinä hommassa kovin taitava. Useimmiten pentunen putosi ojan pohjalle tai kompuroi näyttävästi. Oli siinä ihmisillä naurussa pitelemistä. Onneksi Rikiä ei haittaa vaikka sille nauraisikin.

Hännät liehumaan!


Sekopäät tulee!

Vauhti on niin hurja, että sänkikin vain lentää ilmaan.

Taas mennään!



Ojan ylitys, hop!

Ilopilleri. =)

Kuovikin kävi meille huutamassa ja lenteli lähettyvillä. Äiti epäili sillä olevan jo pesä jossakin lähellä. Siispä huolehdimme etteivät pojat kovin kauas karkailisi. Varsinkin Keni oli tarkkailun alla sen tutkimusretkien johdosta. Napsin kuvia kuovistakin ja olen aika tyytväinen niihin. Enpä ole ennen kummemmin lintuja kuvaillut.

Sieltä sitä tullaan.




Kuljeskellessamme keskellä peltoja huomasimme matkan päässä voikukkapellon. Pelto suorastaan loisti keltaisenaan kukkien voimasta. Samassa allekirjoittaneen päässä syntyi idea koirista kukkakuvissa. Ei kun tuumasta toimeen vain, äidin suosiollisella avustuksella. Asettelin koirat haluamaani kohtaan ja annoin kameran laukaisimelle kyytiä. 









Kaino poika.




Kenunen taisi nukahtaa kesken kuvausten...

Ei sittenkään! =)



"Mitähän toi meinaa tehä näil meiän kuvilla?"

"Niin, sanoitko jotakin?"

Pakollinen kielikuva. =)



Ota nyt näistä hienoja kuvia. =)

Mokomat ilveilijät. =)

"Jesh! Vapauteen!!!



Jossain vaiheessa keksimme poseerata kumpikin oman/omien koirien kanssa keskellä kukkamerta. Itse pidän eniten juuri näistä kuvista. Niissä on mielestäni ihana tunnelma.


Tsihihih! =D


Että tälleen ne kuvaukset onnistuu. =)





Äidin ja Papun yritys. =)



Kotiin lähtiessämme oli kaikilla hyvä mieli ja koirat väsyneitä. Onnistunut reissu siis. =)

2 kommenttia:

  1. Kaikki kuvat oli tosi kivoja! Omia lemppareita kuitenkin oli Rikin kukkakuvat ja Kenin ilmeikkäät kuvat. Ja tottakai yhteiskuvat oli tosi hauskan ja iloisen näköisiä. :-)

    VastaaPoista