keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Ja taas mentiin!

Nimittäin pellolle toukokuun puolivälissä. Mukaan lähtivät kaikki koirat, isä ja äiti ja tietysti minäkin. Jakauduimme kuitenkin kahteen ryhmään: Äiti ja minä ja nuorukaiset lähdimme pellolle. Isä ja Keni taasen lähtivät hinalenkkeilemäään. On se vaan ihanaa, kun on isä joka suostuu tuota koiruutta kuljettamaan mukanaan. Kiitos isi! =)

Äiti ja minä siis suuntasimme pelloille. Riki ja Papu pääsivät tietenkin vapaana juoksentelemaan. Kovaa pojat painelivatkin menemään, niin kuin yleensäkin. Meno on jotenkin helpompaa, kun ei ole Keniä vahdittavana. Myöskin pojilla menee tällöin iisimmin, kun Papun ei tarvi olla koko ajan yrittämässä saada Keniä joko leikkimään tai pysähtymään. 

Minulla oli taas kerran kamera mukana ja kuvia tulikin räpsittyä aika lailla. Olen kuitenkin onnistunut karsimaan kuvia varsin tehokkaasti. Koirista tuli otettua niin perus seisomiskuvia kuin juoksu kuiviakin. Lintujakin nähtiin ja kuvattiin. Onneksi pojat eivät pahemmin linnuista välittäneet.


"Ai, sinnekö pitäis katsoa?"


"Jotain täällä on...."

Vauhdilla ojan yli...

... ja samalla tyylillä Papua karkuun. =)

Iloinen Papu. =D

Ihme loikkia tuo vieläkin tekee.

Hieman tyylikkäämpi suoristus.


Pelkkä telkkä. =D

Laulujoutsenkin tallentui muistikortille. =)
 
Äitikin otti muutamia kuvia. Eräällä sillalla äiti napsi koiruuksista kuvia minun päästäessäni ne toisella puolella vapaaksi. Pojat menivät molemmat hirmukyydillä äitiä kohden omilla vuoroillaan. Riki tosin joutui tekemään mutkaa matkaan, Papun yrittäessä pysäyttää sitä. Tässä muutama kuva.




Pysäyttävä pystykorva. =)


Papun pukitus. =D

Yhden mäen kohdalla sain idean mennä itse mäen päälle, käydä maahan makaamaan ja ottaa kuvia kohti juoksevista koirista. Idea oli hyvä ja koirat suorittivat tehtävänsä vauhdikkaasti, mutta kuvat eivät olleet mitenkään erityisen hyviä. Ikävä kyllä. Muutama kuva sentään onnistui. Hieman tämän jälkeen löytyi vielä kiva kallio, jossa kuvata koiria. Taaskin vain kuvat olivat ikävän huonoja. Paikka hieno, mutta huono kuvaaja. No ensi kerralla paremmin, ja sain sentään joitakin ihan kivojakin otoksia.

Sieltä ne lähtee. =)


Tämän parempaa kuvaa ei Rikistä tullutkaan. =(


Iso koira, pieni omistaja. =D

 Riki kalliolla. =)

Papusta tulikin sitten useampi onnistunut otos. =)



Jotenkin vain tykkään tästä kuvasta. =)


"Tuletteko te sieltä?"

Papu kävi hieman räpiköimässä ojassa. Autossa Keni ja Riki siirtyivätkin hieman, jättäen hajuraon Papuun. XD

Kiitokset isälle,joka kuskasi meitä ja hoiti Kenin liikuttamisen. Kiitos myös ihanalle äidille, joka kerta toisensa jälkeen jaksaa minun valokuvaamistani ja höpötystäni. Kiitos teille. =)

2 kommenttia:

  1. Taivas siinä laulujoutsenkuvassa oli todella hieno. Taivas minun makuuni.

    VastaaPoista