lauantai 16. maaliskuuta 2013

Vanhoja juttuja osa 1/4

 Tässä yksi välistä jäänyt postaus mättsärestämme. Olkaapa hyvä. =)

Mätsärihalli ulkoa.

Kävimme 27.1 2013 mätsärissä Orimattilassa. Meiltä päin lähti matkaan minä, Keni, isäni ja Papu. Minun oli määrä esittää olemmat koirat, Keni isojen koirien kehässä ja Papu sekarotuisten kehässä. Siskoni tuli myös mätsäriin koiransa Bubin ja poikiensa kanssa. Siskoni vanhin lapsi sai esittää Kenin lapsi ja koira kehässä ja nuorimmainen taasen esittäisi samassa kehässä heidän oman koiransa Bubin. Tässä muutamia kuvia paikasta.

Palkintopöytä.

Odottelijat. =)

Halli sisältä.

Olimme paikalla jo hyvissä ajoin ja tällä kertaa se oli ikävämpi homma. Jouduimme meinaan odottamaan noin tunnin verran ennen kuin edes pääsimme ilmoittautumaan. Halli oli silloin varsin täynnä koiria. Opetin siskon pojalle kuinka esittää Keniä. Pianhan tuo poika oppi. =) Nuorimmaisella taas oli hieman vaikeuksia Bubin kanssa joka ei halunnut liikkua. Lapsi ja koira kehä oli vuorossa ensimmäisenä. Sisko meni nuorimmaisen avuksi kehään. Hienosti kummatkin pojat esittivät koiransa. Keni ja siskon poika sijoittuivat kolmanneksi ja nuorin sijoittui Bubin kanssa seitsemänneksi. Jokainen osallistuja sai hienot palkinnot. Molemmat pojat saivat ruusukkeen, pokaalin ja lahjapussin. Hienoa pojat! ^_^



Siskon vanhin ja Keni palkintoineen. Onnea! =)

Sisko, nuorimmainen ja Bubi palkintoineen. Onnea! =)

 Seuraavaksi vuorossa oli sekarotuisten kehä. Papu edellen arasteli tumaria, mutta oli silti paljon rauhallisempi ja rohkeempi kuin mitä viime kerralla. Tuomari oli mukava ja tiesi kuinka suhtautua Papuun. Juostessa Papu oli yhtä iloisen näköinen kuin yleensäkin. Papu esiintyi todella mukavasti ja suostui seisomaan pidempiä aikoja kuin ennen.Papu sai sinisen nauhan ja sijoittui neljänneksi.




Pojat kehän laidalla tarkkailemassa. =D

Papu. =)

Siskon vuoro oli seuraavaksi esittää Bubi pentu kehässä. Itse en tätä nähnyt kovin hyvin sillä minulla oli pideltävänä Keni ja Papu. Hienosti heilläkin kuitenkin meni kehässä. He saivat sinisen nauhan, ei sijoitusta. Bubille nämä olivatkin ensimmäiset mätsärit. Hienosti pieni jaksoi koko mätsärin ajan ja uskaltautui jopa lepäilemäänkin kehien välissä. Minun ja Kenin kehä alkoi kesken pentu kehää ja annoin Papun isälleni pideltäväksi. Keni sai punaisen nauhan, ei sijoitusta. Keni esiintyi kuitenkin todella hienosti ja sain olla siitä ylpeä. Toivottavasti ensi kerralla onnistaa enemmän.


Hyvän tuulinen osallsituja. =D

Bubi lepäilemässä. =)

Nuorimmainen kehän jälkeen rentoutumassa. =D

Sisko kera koirien. =D

2 kommenttia: