maanantai 3. helmikuuta 2014

Kukkasjoki, täältä tullaan!

18. päivä tammikuuta kävimme koirien kanssa kukkasjoella ruokkimassa lintuja. Liikkeellä oltiin vain minä, Keni, isä ja Papu. Isä jäi antamaan linnuille ruokaa ja minä lähdin koirien kanssa pidemmälle metsäpoluille kävelemään. Papu meinasi alkuun lähteä takaisin päin isää etsimään, mutta suostui lopulta meidän matkaamme. Oli ihana kävellä lumisessa metsässä koirien juoksennellessa ympärillä. Aurinkokin paisoti tuona päviänä, joskin se ei juuri metsässä näkynyt. =) Kävelimme koirien kanssa nuotiopaikalle asti, jonne on aikamoinen matka. Meillä ei ollut edes valmista polkua, jota pitkin kävellä. Itse en ollut edes varma reitistä. Onneksi Papu tiesi reitin ja johti meidät hienosti perille.Matkan varrella mennään myös pieni pätkä järven rantaa ja pojat olisivat kovasti halunneet mennä jäälle. Karkasivatpahan ne sinne hiemankin. Onneksi tulivat kutsusta takaisin. Järvenjäätä katsellessani tuli minulle halu päästä kuvaamaan koiria jäällä auringossa. Nyt minulla ei ollut kameraa, mutta päätin kysyä josko isä suostuisi tuomaan meidät sinne seuraavanakin päivänä. Palattuamme takaisin auton luo, otin muutaman poseerauskuvan pojista. Ei vain oikein Keniä ja Papua kiinnostanut olla kuvattavana. =)

Ryhdikäs poika. =)

"Häh, ai mää vai?"

Näin innostunut Papu oli koko ideasta. =)

Suostui se Papunenkin poseeraamaan.

Mikä saksanpaimenkoiran kroppa! Pää vain vaihdettaisiin  ja väritys, niin olis ilmetty seefferi. =D

Papu niin halusi olla kuvattavana. =D

Pojat oli ihan kartalla siitä kuinka poseerata.... juu juu....

Taas tuo kieli!

Kenillä kieli poskella ja toinen niin tyytyväisen näköisenä. Huoh. =)

Papu ei todellakaan hollut poseeraus tuulella.

Keni sen sijaan loisti näissä makuukuvissa. On se vaan upea koira. =)



Seuraavana päivänää eli 19. menimme koko porukalla takaisin kukkasjoelle. Tällä kertaa otin kameran mukaan poluille. Kävellessämme kohti jääkuvauspaikkaani sattui matkalle pienempiä jääpaikkoja, jossa oli ollut isoja lätäköitä. Otin Kenistä muutaman kuvan niilläkin jäillä. Päästyämme perille jouduin ikäväkseni huomaamaan, että olimme tulleet liian myöhään. Aurinko ei enää  paistanut kyseiseen kohtaan. Otin kuitenkin muutaman kuvan. Ei niistä kovin hääppösiä tullut... Minua harmitti kovasti kuvausteni pieleen meno. Jatkoimme matkaa nuotiopaikalle asti. Takaisin mennessämme pyysin äitiä ja isää hypyttämään koiria yhden kaatuneen puun rungon ylitse. Sain muutamia aika kivoja kuvia koirien hyppiessä. Ikävä kyllä kuvat vain ovat kovin pimeitä, kun ei ollut paljoa valoa. Loppujen lopuksi reissu oli oikein mukava, myöhäisestä ajankohdasta huolimatta. Tässä vielä kuvia reissulta. =)

Vauhdilla tulossa. =)

"Hähää! Mä nään sut!"

Papu ion niin onnellinen kun Keni leikkii sen kanssa. =)

Tuo Kenin ilme. =D

Osaa se Papukin antaa takaisin samalla mitalla. =)


"Toi puree!!!"

Poikien painia. =)


"Joko mä saan tulla?"

Kenu pikku jäällä metsässä. =)

Pitkäkaula tulossa!!! =D

Tähystyspaikalla. =)

Järvenjäällä. Tälläisiä niistä kuvista sitten tuli.








"Kiviäkin kiinnostaa hyppiä jonkin puunrungon yli." miettii Keni. =)

Iloisesti tuo kuitenkin hyppi. =)

Papu otti oikein kunnon vauhdit....

.... liiti kauniisti rungon yli....

... vain törmätäkseen Keniini kesken alastulon. =D



Mitä tykkäsitte tämän kertaisesta postauksesta? Olisiko teillä mielessä jokin postaus jonka haluaisitte minun tekevän? Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti