perjantai 31. lokakuuta 2014

Indi ulkoilee.

Olen jo monena kertana ottanut Indin mukaan ulkoilemaan viedessäni Kenin pienelle lenkille. Yleensä menen näille lenkeille vain joko aikaiseen aamulla tai todella myöhään illalla. Noihin aikoihin kun ei ole pehemmin muita liikkeillä. Kannan aina Indin pois pihoista ja päästän sen sitten itse kävelemään. Alkumatkasta Indin liikkuminen on aika hidasta ja pysähtelyjä tulee paljon. Onneksi Keni ei välitä hitaasta tahdista. =) Useimmiten Indi kävelee yli puolet lenkistämme. Lenkkeihimme menee yleensa ainakin puoli tuntia, vaikkeivat ne olekaan pitkiä. Yhtenä päivänä saimme seuraksemme myös isän ja Papun. Hyvin sekin sujui, joskin Papu oli vähän liiankin kiinnostunut Indistä.

Lenkin puolen välin jälkeen Indin vauhti kasvaa. Se välillä jopa juoksee. Toki jos vaastaan tulee muita jähmettyy kissa paikoilleen. Kotipihaan asti Indi aina tulee oikein reipasta tahtia. Pihassa kuitenkin vauhti aina hiljenee jostain syystä. Indi koettaa myös monia rappuja ennen meidän rappua, josko niistä voisi päästä kotia. Päästyämme omaan rappuun kiipeää Indi raput ylös hurjaa vauhtia. Koti on sen mielstä paras paikka.

Joutuipa meidän hieno neiti kerran jopa vesisateessa ulos. Minulla ei ole Indille omaa kurapukua niin kuin Kenillä, joten askartelin paskartelin sellaisen neidille lenkin ajaksi. Indin sadepuku koostui yhdestä pienestä muovipussista ja yhdestä pakastin pussista. Muovipussi suojasi kroppaa ja pakastepussista tuli huppu. Hyvinhän tuo suostui asussaan kulkemaan ja puku myös toimi! Kissa ei ollut muuten märkä kuin tassuistaan sisälle tultaessa. Tässä muutama kuva. =)




Tyytyväiset mallit. =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti