torstai 13. elokuuta 2015

Haaste

Sain Ronjalta haasteen kirjoittaa 10 asiaa, jotka saavat minut hymyilemään ja muutenkin hyvälle tuulelle. Kiitoksia haasteesta! Tästä pääset lukemaan Ronjan 10 asiaa. Muutenkin kannattaa alkaa lukemaan hänen blogiaan. =)

Asiat, jotka saavat minut hyvälle tuulelle. ( Nämä eivät ole missään erityisessä jäjestyksessä. Kirjoitin ne sitä mukaan kun mieleen tuli.)

1. Ratsastus, ehdottomasti. Se vain on sellaista tekemistä, jota odottaa koko viikon. Ratsastaessani ja tallilla ollessani saan aina nollattua koko viikon. Silloin huolet ja arjen paineet eivät ole mielessä, ja voin vain nauttia olostani. Se myös tuntuu aivan uskomattomalta saada moni sataa kiloinen eläin tekemään niin kuin itse haluaa. Jos olisi mahdollista, niin kävisin ratsastaamassa monta kertaa viikossa.

2. Musiikki. Hyvän musiikin/laulujen kuuntelu saa minut usein paremmalle tuulelle. Minulla kun vielä on erittäin laaja musiikkimaku, niin ei ole hyvistä kappaleista pulaa. =) Tässä eräs kappale, jota kuuntelin tätä postausta kirjoittaessani. Myöskin laulun videon katsominen sai hyvälle tuulelle. Nauttikaa. (En omista oikeuksia videoon. Video on linkattu youtubesta.)


3. Siisteys. Olen huomannut olevani huomattavasti paremmalla tuulella, kun kämppä on siisti. Kodin ollessa sotkuinen ei millään oikein jaksaisi alkaa tekemään mitään järkevää ja työt vain kertyvät. Siististä ympäristöstä saa virtaa ja jaksaa vaikka mitä tehdä. Erityisen iloinen olen, jos pääsen oleskelemaan ulkona puhtaassa ja siistissä luonnossa. Se kun tuntuu olevan harvassa...

4. Eläimeni. Keni ja Indi saavat minut päivittäin hymyilemään tempauksillaan. Ne ovat välillä niin hassuja. =D On ihanaa vain makoilla kaverusten kanssa sohvalla. Muutenkin on mukavaa, kun Keni ja Indi seuraavat mukanani eri huomeisiin. Ovat ne vaan niin rakkaita. ^_^ Tulen iloiseksi myös huomatessani kuinka Kenin kanssa on kehitytty eteenpäin eri aisoissa.

5. Perhe. Perhe on minulle kaikki kaikessa. Eihän tätä maailmaa jaksaii ilman perheen tukea. Olen erittäin onnekas. Minulla on rakastava perhe. Minulla on hyvät ja läheiset sekä vanhempiini, että sisaruksiini. Kaikilla ei ole näin hyvin. Myöskin siskoni perhe on minulle tärkeä ja läheinen. Heitä onkin mukava nähdä. =)

Rakkaat perheenjäsenet äidin synttäreillä tänä kesänä.

6. Saunominen ja suihkussa käyminen. Se on parhautta, kun pääsee saunaan muiden kanssa. Kesäisin lämpimillä ilmoilla ei ole viileän suihkun voittanutta (uimaan kun ei noin vain pääse).Talvisin taas on ihanaa päästä lämpimään suihkuun. Muutenkin on mukavaa käydä suihkussa ja nauttia puhtauden tunteesta.

7. Jonkun uuden asian oppiminen. Olipa opittava asia iso tahi pieni. Oppiminen on yleensä oikein hauskaa, kunhan ei opi niitä kantapään kautta. =)

8. Toisen ilahduttaminen. On ihanaa saada muut hyvälle tuulelle. Tänään Keni ja minä kävimme ilahduttamassa hoitolapsia koirakyydillä. Voi sitä lasten riemua. =)



9. Hyvä sää. Keväisin, kesäisin ja syksyisin poutasää mukavan lämpimällä ilmalla varustettuna. En tykkää jos on kovin kuuma, mutta lämmin saa olla. Talvisin kirpeä ja kuulas pakkasaamu on aivan paras. Muutenkin talvi on iohanaa aikaa. Siis oikea talvi, ei mikään loskakausi. Kunnon talvi on silloin kun on lumihanget ja pikkuinen virkistävä pakkanen. Ah, se on ihanaa. Hups, tulikohan tähän nyt tavallaan kaksi asiaa. No ei voi mitää, pakko tuo talvi oli päästä mainitsemaan.

10. Toisen ihmisen hymy. Näinhän se on. Kun näkee jonkun muun hymyilevän, alkaa itsekin hymyilemään. Hymy on tarttuvaa. Jakakaamme siis hymyä kaikille joka päivä. =)

Levitköön hymy ympäri maailmaa. =)

Lopuksi haluan haasta kaikki postauksen lukeneet etsimään elämästään niitä asioita jotka tekevät Sinut onnelliseksi ja saavat Sinut hymyilemään. Nämä asiat saa halutessaan julkaista esim. facebookissa, mutta pakko ei ole. Aina välillä vaan kannattaa ajatella hyviä asioita elämästään. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti