tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulumyyjäiset!


Olin Knehtilän tilalla joulumyyjäisissä joulukuun toisena viikonloppuna. Myyjäiset olivat molempina päivinä aamu kymmenestä kello 15:sta. Itselläni ei ollut omaa pöytää, vaan menin hoitamaan tätini myyntipöytää. Tätini on todella taitava käsistään. Häneltä sujuu niin sukan kutominen kuin erilaisten koristeiden ompeleminen. Tälläkin kerralla myynnissä oli jos jonkin moista sukkaa, yhdet Amerikan sukatkin, pehmo nalle (isoja ja pieniä), pupuja, sydämmiä (näitäkin kahta kokoa), seinällä roikkuvia hiiritonttuja, pieni enkeli seinälle ja enkelikalenteri. Tädiltäni saa myös tilata edellämainittuja  tuotteita. Toki myyntiin oli päässyt myös allekirjoittaneen piparimökit.





Viikonlopun aijan asuin siskoni luona. Keni oli päivisin siskon lasten hyvässä hoidossa. Onnekseni siskoni tytär Ronja, suostui tulemaan seurakseni myyjäisiin. Hän myös hoiti pöytää välillä kierrellessäni katselemassa muiden tarjoomuksia. Ronjalla on muuten kaksikin blogia, jotka kannattaa käydä katsastamassa. Blogit ovat Minun silmin ja Woosterin lauma.

Minun kannaltani myyjäiset menivät hyvin. Mökkejä kävi kaupaksi toista kymmentä. Onneksi myös tätini tuotteita meni aika mukavasti. Yhteensä saimme tuottoa useamman satasen. Ensi vuonna uudestaan. Ties vaikka minulla olisi silloin oma pöytäkin. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti