sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Elossa ollaan!

Blogi onkin ollut pitkään tauolla, anteeksi. Joulun alusviikoilla minulla ei vain oikein tahtonut aika riittää blogin päivittämiseen, kun tein taas piparitöitä myyntiin. Tänä vuonna tein pieniä piparimökkejä joulumyyjäisiin yhteensä 33 kappaletta ja kaikki menivät kaupan. Ihanaa! =) Joulun jälkeen ei vain ole oikein ollut inspiraatiota päivittää blogia. Koetan nyt taas alkaa päivittää blogia useammin ja säännöllisemmin.

Viime päivityksestä onkin jo aikaa ja nyt meillläkin on kunnon lumihanget. Keni on nauttinut aivan valtavasti suurista lumihangista. Ikävä kyllä en tällä hetkellä voi antaa Kenin kirmailla tuolla hangessa kovin paljon. Lumihangessa on sen verran kova kuori, että Keni saa jalkansa haavoilla siellä hyppiessään. =( Hanki kun ei aina oikein tahdo meidän ison pojan alla kestää. Kenillä on tosiaan jalat ollut jo muutaman kerran verillä. Ei mitenkään pahasti mutta kuitenkin. Itsekin olen nauttinut kovin tuosta talvisesta säästä. Olen aikamoinen talvi-ihminen. =) Talvi on mielestäni parhaimmillaan kun on napakka pakkanen ja kirkas kuulas taivas ja tähdet tuikkivat... Ah, niin kaunista...

Laitan tähän kuvia siitä mitä meillä on tapahtunut sitten viime näkemän. Selitän myös kuvien kohdalla lyhyesti tapahtumat.

24.11.olimme Kenin kanssa siskoni luona kylässä ja menimme koirien kanssa hiekkakuopalle. Bubi arasteli Keniä vieläkin jonkin verran, mutta uskaltautui jo lähemmäksi Keniä ja kauemmaksi siskostani. Tässä olisi nyt kuvia ja yksi videokin siltä reissulta.

Bubi autossa matkustamassa.
Autossa matkustaminen tapahtui niin, että Keni oleskeli takatilassa ja Bubi matkusti etupenkin jalkatilassa. Bubi ei oikein tykkää auto kyydistä. Se läähätteli jonkin verran ja tärisikin hieman kuulemma. Keni oli omaan osaansa tyytyväinen.

Keni poseeraa.


Tälläisissä maisemissa retkeilimme. Keni tarkastelee valtakuntaansa. ;)
Näkymät tuolla hiekkakuopalla olivat upeat. Itse pidin siitä paikasta todella paljon. Vähän harmittaa, kun täällä päin ei ole tuollaista paikkaa, jossa voisi kuljeskella koira vapaana. Juoksutin Keniä muutaman kerran ylös ja alas noita mäkiä pitkin. Sai Kenikin tehdä ihan tosissaan hommia jaksaakseen juosta niitä pitkin.

Pojat. =)
Laitettiin Keni ja Bubi yhdelle isolle kivelle poseeraamaan, kun halusin niistä sellaisen yhteiskuvan. Kenihän kapusi kivelle ihan omin voimin. Bubi piti nostaa sinne. Hienosti pojat esiintyivätkin kameralle. Minulla oli tosiaan uusi kamerani tällä reissulla mukana kokeiltavana. Ikävä kyllä juoksu kuvat eivät oikein onnistuneet. Kumpa pian oppisin ottamaan hyviä kuvia tuolla kameralla.

Bubi näki metsässä jotain kiinnostavaa.

Oma perhe kullan kallis. =)


Tässä vielä video Bubista, kun se vihdoin uskaltautui oikein kunnolla juoksemaan. Sääli että se pelästyi Kenin leikki yritystä... Mukavaahan siellä hiekkakuopalla oli, mutta kyllä Bubi ainakin oli ihan tyytyväinen päästyään taas omaan kotiin. Mukava koira tuo Bubi.

6.12. Kävimme äidin, isän ja Papun kanssa Kukkasjoella viemässä linnuille ruokaa. Keni ja Papu pääsivät taas juoksemaan vapaana metsikössä. Minulla oli taas uusi kamera mukana. Juoksu kuvat eivät onnistuneet tälläkään kertaa. Eipä sitten muuta.

Kenu. =)
24.12. eli jouluaattona tuli siskoni perheineen äidin luo viettämään joulua. Heillä oli Bubikin mukana. Kävimme kaikkien koirien kanssa yhteislenkillä. Lenkki meni varsin hyvin, Papukin jaksoi mennä ihan nätisti, eikä pahemmin kytännyt Bubia. Sisällä ollessa oli Papu koiraportin takana ja Bubi vapaana, Keni taasen oli minun kotonani. Papu pääsi myöskin luokseni yökylään, ettei kenenkään tarvinnut hermoilla äidin luona miten koirat tulisivat toimeen yön aikana. Siskoni lapset nukkuivat myös luonani, mikä olikin hyvä siinäkin suhteessa, että jouduin laittamaan kissat pois makkarista yön ajaksi, koska Papu nukkui Kenin ja minun kanssan samassa huoneessa. Ilpohan ei oikein tykkää Papusta, joten en uskaltanut ottaa niitä yöksi samaan huoneeseen. Kissat nukkuivat yönsä ihan kiltisti lasten kanssa.


Yritin taas ottaa joulukortti kuvan eläimistäni. Kissat ja Keni vain eivät olleet kovin innostuneita ideastani. Ilpo on jo niin tottunut kuvaus hommiin, että se pysyi kiltisti paikoillaan. Indi sen sijaan yritti hipsiä pois näkyvistä. Tarkoitukseni oli laittaa nämä kuvat tänne blogiin jo jouluna, mutta en päässyt koko jouluna koneelle, anteeksi.

Innokas malli. =)

 27.12. Kävimme äidin ja Papun kanssa lenkillä. Tiemme vei meidät Levytielle, jossa olemme ennenkin pitäneet koiria vapaana. Niin nytkin. Keniin vaan tarttui kovasti lumipalloja, eikä se kovin kauaa viitsinyt riehua. Lähdimme kotiin, kun koirat lopettivat leikkimisensä.

Papu the kukkulan kuningas. =)

Keni ja lumipallot.

Kaveruskuva.
 

Niin se vaan potkii meidän pientä poikaa.

Kauhia peto tuo Papu. ;)

27.12. kävimme uudestaan Kukkasjoella. Kuvia ei tällä kerralla tullut paljoa. Yritin ottaa Kenistä seisomis kuvaa, mutten oikein saanut sellasta kuin halusin. No tässä nyt kuitenkin jonkinlaiset seisonta kuvat.



Myöhemmin kotona otin taas kuvia gerbuista. Kuvat eivät kovin hyvin onnistuneet, mutta sain edes jonkunlaisia kuvia. Olkaapa hyvä. =)

Aramis tutkimassa uutta puunrunkoa.

Niin gerbut tosiaan saivat joululahjaksi tuollaisenpienen puunrungon. Kovasti ne ovat siitä tykänneet. Pitää varmaan ostaa joskus toinenkin sellainen.

Porthos vuorostaa tutkailemassa puunrunkoa.

Athos kurkkii, josko sitä pääsisi reunan yli pois häkistä. =)

Tammikuulta ei montaa kuvaa olekaan. Joko ei ole ollut hyvää kuvaus säätä tai kameraa mukana tai ei vaan ole viitsinyt kuvata. Eipä tässä kuussa vielä ole paljoa tapahtunutkaan. Ensimmäisen viikon olin siskoni luona ja tämän viikon olen ollut taas koulussa.Olimme tosiaan uuden vuoden siskoni luona. Uusi vosi meni muuten hyvin, mutta Keni pelkäsi ulkona raketteja aivan kauheasti. Se ei edes uskaltautunut pissallekaan tunnin lenkillä kuin vain kerran. Oli kauhea katosa kun toinen pelkäsi niin kovin. =( Ulkona Keni yritti koko ajan joko kuusen alle tai kaivaa itselleen kuoppaa lumihankeen ja käpertyä sen suojiin. Kumpa asuisin jossain syrjemmässä, niin olisi koiralla helpompaa...Tässä vielä muutama kuva siskon luota. Kuvat otettu 4.1. vanhalla kamerallani.



Otimme Bubista muutaman seisomis kuvan. Tässä pari niistä. On se poika vaan kasvanu. =)


Lentävä koira tulossa! Pois tieltä!

Söpöläinen. =)

Pojalle pistettiin ponnari päähän, jotta näkee. Söötti, vai mitä? ;)

Kaikki kuvassa ovat minulle rakkaita. =)

Yritän taas kirjoitella muutaman päivän päästä kuulumisiamme. Heippa! =)
p.s. Outi sano vaan heti, jos et halua, että toi viiminen kuva on täällä, niin poistan sen heti.

8 kommenttia:

  1. Kiva kuva Outista ja koirista. Outin koira on veiekän näköinen möykky.

    Veikkaan, että kamerassa on kertatarkennus, joten ku se ei tarkenna kuvien välillä uudelleen. Juokseva koira ei pysy pitkää paikalla.

    Kimmo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Bubi on aika hauskan näköinen koiruus. =)

      Äiti sanoi ettei kamerassa ole kertatarkennus vaan joku muu...

      Poista
  2. Hienoja kuvia. Varsinkin se terrieri on komea (ja se sen omistaja!)
    terv. tuntematon ihailija Jokelasta

    VastaaPoista
  3. Heippa! Kiva lueskella teidän kuulumisia ja ihania kuvia! <3 Harmittaa kun ei ole tullut juteltua hetkeen, olevinaan niin kova kiire! Toivottavasti nähdään pian <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitoksia. =) Minustakin olisi kiva nähdä taas pitkästä aikaan. Pitääpi katsella, jos löydettäisiin joskus sellanen päivä joka sopisi kummallekin.

      Poista