lauantai 26. tammikuuta 2013

Kuvauspäivä. =)

22. päivänä päätin ottaa Kenistä, Ilposta ja Indistä kuvia ulkona hyvän sään innoittamana. Aurinkokin paistoi silloin. Kenistä on sinänsä helppo ottaa kuvia, että sen saa pysymään paikoillaan odota -käskyllä. Hankalaampaa on saada se poseeraamaan kauniisti. Useimmiten sillä on oikea juntti ilme, ihan niinkuin senn pikkuveljelläkin on. =) Herkkujen ja lumipallojen avulla Kenin saa kiinnostuneemman ja paremman näköiseksi. Otin Kenistä muutaman seisotus kuvan ja joitakin kuvia joissa Kenu on lumikasojen päällä.

"Tylsää..."

Seisotuskuva.

Keni on nähnyt Ronjan. =)

Tätä kuvaa ottaessani olin todella tyytyväinen Kenin tarkkaavaiseen asentoon. Sitten aloin ihmetellä mitä se katselee noin kiinnostuneena ja vilkaisin taakseni. Autotien toisella puolella suojatien kohdalla seisoi Ronja -koira omistajineen. He olivat ystävällisesti jääneet odottamaan toiselle puolelle siksi aikaa, kun otin kuvia.Ronja on Kenille jo ennestään tuttu ja hyvä kaveri. Ihmettelin, että Kenu pysyi niin kiltisti paikoillaan eikä rynnännyt kaveria moikkaamaan. Onneksi pysyi. Otin Kenun herkun avulla alas lumipenkasta ja laitoin Kenun hihnaan. Väistimme parkkipaikalle, jotta Ronja omistajineen saattoivat jatkaa matkaa. Heidän mentyään ottin vielä muutaman kuvan Kenistä sillä paikalla.



Keni hymyilee. =D

Otettuani tarpeekseni kuvia Kenistä vein sen sisälle, laitoin Indin valjaisiin ja lähdin ulos kuvaamaan Indiä. Menimme parkkipaikalle lumikasoille ottamaan kuvat. Lumikasoihin paistoi vielä aurinko, siksi halusin ottaa kuvat siellä. Indi ei oikein halunnut pysyä paikoillaan ja katsoa edes hiukan kameraan päin. Sain sentään muutaman hycän ja kelvollisen otoksen tyttösestä lumipenkassa. Lopuksi otin kuvia Indistä sen kävellessä tietä pitkin kotia päin.
Kielikuva. =D

Indin käsitys poseeraamisesta. Huoh...


Indi. =)


Lopulta Indikin pääsi sisälle. Luulen sen olevan varsin tyytyväinen päästyään pois ulkomaailmasta. Indin turkkiin oli tarttunut jonkin verran lumipaakkuja. Vaihdoin Ilpon valjaisiin ja jätin Indin sisälle sulamaan ja kuivattelemaan. Ilpostakin oli aika haastavaa saada hyviä kuvia. Se ei oikein ollut kuvaus tuulella. Sain kuitenkin muutamia aika kivoja kuvia siitäkin.

Profiili. =)

Ilpon mielipide kuvaussessiosta. Ilme kertoo kaiken tarvittavan.


"Hihihi!"

Käsipesu käynnissä. =)


Catwalk. =)

Kunnan coolin kissa. =D

Ilpo. =)
Pääsi Ilpokin lopulta kotiin siälle. Sisällä ollessamme kävivät molemmat kissat syllissäni siliteltävänä. Ne tuntuivat olevan varsin tyytyväisiäolessaan taas sisällä. Ei niistä taida saada "ulkokissoja" tekemälläkään. =)

2 kommenttia:

  1. Kiva päivitys. Kentsu on ihan itsensä näköinen kuvissa. Indistä olet saanut tosi hyviä kuvia. Esim. kielikuva;). Ja Ilpo on AINA Ilpo!

    VastaaPoista