keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Maastoratsastus =D

 17.1 kävin ensimmäistä kertaa elämässäni yksin maastoilemassa hevosella. Tai, olihan äiti toki mukana kuvia ottamassa, joten en nyt aivan yksin sentään ollut. Sinä päivänä oli ihanan kirkas sää. Kävelimme äiitini kanssa sekä tallille että kotiin, euto kyyti kun ei olut mahdollinen. =)

Innokas ratsastaja matkalla tallille. =)
 Tallille päästyämme kävimme äidin kanssa hakemassa Erkko -hevosen tarhasta sisälle valjastettavaksi. Äiti otti muutamia kuvia sisällä tallissa minun laittaessani hevosta valmiiksi. Erkko on todella kiltti ja mukava hevonen. Nyttenkin se seisoi aivan kiltisti paikoillaan minun sitä harjaillessa ja valjastaessa.

Hain Erkon tarhasta.

Suitsia laittamassa.
 Nousin Erkon selkään tallin pihassa. Äiti oli kiva ja auttoi minua kiristämään satulavyön. Tallin pihasta lähdimme maastoon käynnin tahdissa. Erkko tuntui varsin virkeältä päästessään maastoon. Hieman minua jännitti kuinka se käyttäytyisi maastossa. Turhaan jännitin. Erkko oli aivan ihana koko retkemme ajan. Se oli energinen, mutta pysyi hyvin käsissä. Ravailin useampia pätkiä maastossa. Uskaltauduin jopa kerran nostamaan laukankin! Se se vasta oli menoa! =D Laitan tähän videopätkän laukkailusta. Kyllä tuota maastoilua harrastaisi mielellään enemmänkin.

Valmiina lähtöön. =)

Poseeraus kuva. =)


Tultuamme takaisin tallille riisuin Erkon varusteista ja harjasin sen. Lopuksi laitoin sille loimet päälle ja vein takaisin ulos tarhaan. Samassa tarhassa on pari muutakin hevosta. Nämä hevoset olivat aivan portin luona veidessäni Erkkoa sinne. Äiti piteli Erkkoa sen aikaa, että sain hätisteltyä muut hevoset pois portilta. Katselimme äidin kanssa tallin ikkunasta, kun hevosille tuotiin ruokaa tarhoihin. Kylllä niillä tuntuikin jo olevan nälkä! =) Huomenna menen uudestaan maastoon. Kuinkahan se sujuu? =)

2 kommenttia:

  1. Aww, Erkkokin on vielä olemassa! Se onki ainut heppa minkä muistan tallilta, sen pienen valkosen lisäksi..
    Kiva päivitys! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Erkko poika on vielä tallilla. =) Pieni valkoinen Kiti poni sen sijaan ei ole ollut tallilla enää moneen vuoteen...
      Kiitoksia! =)

      Poista