keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Hiekkakuopilla!

3.7. lähdinmme koko porukka täältä Nastolasta ja otimme suunnaksi Tuusulan. Menimme siskoani tapaamaan ja samalla totutamaan koiria toisiinsa. Tällä kerralla lähdimme melkein heti jatkamaan matkaa siskoni luota otettuamme vain hänet ja Woosterin kyytiimme. Suunntasimme läheiselle hiekkakuopalle, samaan paikkaan, jossa myös Bubi on juoksennellut Kenin kanssa. Perille tultuamme minä otin Papun hihnaan ja äiti huolehti Kenistä. Olimme sopineet näin jo aiemmin. Minun hommanani oli näes Papun totuttaminen Woosteriin. Keni ja Wooster pääsivät melkein heit irti hihnoista juoksentelemaan. Papu raukka joutui alkuun olemaan hihnassa.


Aikamme kuljettua näin päätimme siskoni kanssa päästää Papun irti ja katsoa miten käy. Olin koko ajan valmiina ottamaan Papun kiinni, jos se olisi tarpeen. Mitä tekikään Papu? Se lähti juoksemaan Kenin kanssa ja milloin se joutui lähelle Woosteria, niin se väisti sitä! Hieno Papu! Lopun aikaa Papu olikin vapaana ja käyttäytyi oikein mallikkaasti. Pentukin tajusi antaa toisella tarpeeksi tilaa. Pikku hiljalleen kävellessämme ja kaiken sujuessa hienosti myös äiti rentoutui.

Wooster. =)



"Nyt mennään!"

Söpöläinen. =)


Kojootti. =D

Sinne meni Kentsu. =)

Pikkunen ylhäältä katsottuna. =)


Keni kävi matkalla syömässä hieman salaattia... huoh.





Pojat poistuivat vauhdilla takavasemmalle!..

... Vain tullakseen kohta takaisin. =)

Kaverukset. =)










Hiekkakuopilla on uskomattoman hienot maastot. Siellä on isoja ja pieniä heikkamäkiä, tasaisia ja avaria paikkoja ja metsäpolkujakin sieltä löytyy. Sääli ettei täällä Nastolassa ole tuollaista paikkaa... Muutaman hiekkamäen kohdalla heittelin Kenille ja Papulle kiviä alas mäkeen niiden jahdattavaksi. Keni juoksi oikein innoissaan kivien perässä. Papu ei oikein viitsinyt juosta niin pitkälle kuin Keni. Hauskaa oli kuitenkin molemmilla koirilla. Woosteri tyytyi (ja joutui) vielä tarkkailemaan isompien poikien touhuja sivusta.

"Heitä jo niitä kiviä!"



Matkalla isommalle mäelle.

Isommalla mäellä. =)



Juoksutettuani koiria yhdessä isossa mäessä jo jonkin aikaa päätimme pysähtyä puiden varjoon syömään eväitä. Koko sen ajan jonka siinä olimme, käyttäytyivät jokainen koira oikein mallikkaasti. Mitä nyt Woosteri hieman kiipeili niin ihmisten kuin kivienkin päällä. Evästauon aikana äiti ja isä löysivät läheltä paikan jossa oli törmäpääskysten pesiä. Äiti meni alas ottamaan kuvia niistä. Lopetettuamme eväiden syönnin mekin lähdimme laskeutumaan alas katselemaan lintuja ja jatkaaksemme sitten sieltä matkaa autolle päin. Törmät olivat kyllä todella hienon näköisiä.

Evästauko.
Seuraavat neljä kuvaa ovat äidin ottamia.

Isä mäen laella. Hieman iso hiekkamäki. =)

Pesäkoloja ja lintuja.

Lintu pesällä.

Sama kuin yläpuuolella, suurennettuna vain.

Autolle päästyämme päätimme mennä vielä uittamaan koiria toiselle heikkakuopalle, jonka lähellä tosin on jokin työmaa, eikä sinne oikeasti saisi mennä.... Me menimme kuitenkin. =) Kyllä siellä kuulema käy muitakin koiranomsitajia uittamassa koiriaan. Papu ryntäsi suoraan veteen päästyän irti. Keni meni astetta hitaammin ja tyyti kahlailemaan aluksi. Woosteri ei ollut vedestä kovin innoissaan, mutta meni siskon houkuttellessa kuitenkin veteen. Jonkin aikaa se jaksoi totutella veteen, sitten se päätti "uimisen" riittävän ja kiipesi märkine tassuineen syliini minun istuessa maassa ja kuvatessani koiria. =D Hassu pikku koira. Minä tosiaan kuvasin kun äiti heitteli meidän koirille keppejä veteen niiden noudettavaksi. Papukin onnistui välillä saamaan kepin. =)

Ei saisi mennä, ei.

Mentiin kuitenkin! =D


Pojat viilentelemässä.

Papu valppaana.

"Mäkin haluun kepin!"

Papu uimassa...

...Keni uimassa...

Wooster "uimassa". "Iik! Sehän on märkää!" =D

"Voiko sitä nuolla?"


Märkä mutta onnellinen. =)

Veteen!


Hieman tämän kuvan oton jälkeen Wooster varasti nuo sukat. =D

Märkä koira. =)

Sarjakuvaus Kenin kepin perään menosta. =)

1..

...2...

...3...

...4...

...5...

...ja 6.

Näin kauniissa paikassa pääsivät koirat uimaan. =)



"Missä se keppi on?!"

Papu "ratsastaa" aallolla. =)

Papu hieman roiskutteli... =)

Uittamisen jälkeen suuntasimme siskon luo ja jäimme vielä joksikin aikaa hänen luokseen ennenkuin lähdimme kotia kohti. Kaikki koirat olivat mukavan raukeita tämän reissun jäälkeen. =) Koko päivä oli varsin mukava. Toivottavasti näitä päiviä tulee vielä paljon lisää. =)

Keni ja Papu siskon takapihalla kuivattelemassa.

Tämän postauksen kuvia on ottanut minä, äiti ja isä Canonin kameroilla. Ensi kertaan! =)

3 kommenttia:

  1. Taas oli hyviä kuvia joista tuli onnellinen olo.
    Wooster on kiva lisä muiden poikien joukossa.
    Törmäpääskyjen kuvat mukava lisäbonus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että blogi tuottaa hyvää mieltä muillekin. =) Woosteri osaa olla oikein söpö ja ihna. Välillä se on kuitenkin yks pikkupiru, kun se puree käsiä, roikkuu laahkeissa ja ärisee eikä usko ollenkaan kieltoja. =D Äiti tykkäsi kovasti kun isä löysi törmäpääskyjen pesäkolot.

      Poista
  2. Nyt kerkiän minäkin kommentoimaan. Kivaa oli ja jatkoakin on varmaan luvassa;).

    VastaaPoista