lauantai 20. heinäkuuta 2013

Suuri kuvauspäivä.

Suuri kiitos kaikille jotka jaksavat lukea blogiani. =) Vielä suurempi kiitos kaikille jotka ovat viitsineet ja jaksaneet kommentoida tekstejäni, te olette mahtavia! Olette monesti piristäneet päivääni kommenteillanne, kiitos. ^_^

2.7. päätin pitkästä aikaa ottaa kuvia gerbiileistä häkissään. Se on varsin haasteellista, kun terraarion lasiin jää usein heijstuksia, jos sen läpi kuvaa. Päädyinkin ottamaan terraarion kannen pois ja kuvaamaan siitä. Siltikin veljesten kuvaaminen oli haasteellista. Ne ovat niin kovin nopeita liikkeissään etten aina ehdin kameran kanssa mukaan. Loppujen lopuksi sain kuitenkin aika monta hyvää kuvaa jokaisesta pikku muskettisotureistani.








Aramis...

... Athos...

.. ja Porthos.

Aikani kuvattua gerbiilejä päätin lähteä ulos kuvaamaan Ilpoa ja Indiä. Soitin äidille ja pyysin häntä mukaan avuksi. Ensiksi otimme kuvattavaksemme Ilpon. Äiti piteli kissan talutushihnaa ja minä kuvasin. Jonkin aikaa meni ennen kuin löysin sopivat asetukset kameraan, jotta sain mieleisiäni kuvia. Ilma oli ihana, melkein koko ajan paistoi aurinko. Ilpo oli suhteellisen kiltisti kuvattavana. Välillä se toki oli sitä mieltä että kuvien otto olisi jo riittänyt. =) Halusin Ilposta myös sellaisia kuvia joissa se olisi irti. Nämä kuvat otimme niin että äiti kuvasi ja minä pidin kissasta huolta.


Tyytyväinen kissa, eikös? =D






Nyt riitti Ilpon mielestä.

Aikamme kuvattua Ilpoa vein sen sisälle ja toin Indin mukanani ulos. Alkuun taas minä kuvasin ja äiti huolehti kissasta. Indi on astetta vaikeampi kuvattava. Se ei erityisemmin halua olla ulkona ja on tosi usein kyyryssä maassa. Silloin kun se istuu, niin se useasti katselee olkansa yli poispäin minusta ja kamerasta, huoh... Sain kuitenkin muutamia oikein hyviä otoksi Indistäkin. Indinkin kanssa teimme niin että äiti kuvasi ja minä huolehdin pikku prinsessastani sen ollessa irti.










Taluttaessani Indiä kotiin päin huomasin matkan varrella ruusupensaan joka kukki. Halusin tietenkin prinsessastani kuvia pensaan juurella. Indi vain ei ollut ihan samaa mieltä... Muutama kuva kuitenkin onnistui ja Indi pääsi vihdoin sisälle sen jälkeen. Tässä muutama otos.

Ujo prinsessa. =)


Prinsessa Indi. =)

Osa tämän popstauksen kuvista on minun ottamia ja osa äitini ottamia. Äidille iso kiitos kuvaus avusta, olet ihana. ^_^ Kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti