torstai 25. heinäkuuta 2013

Siskon lasten vierailu

Siskoni lapset olivat äitini luona yökyläilemässä 21. - 25.7. Tuona aikana kävimme joka päivä jonkinlaisella lenkillä jolle koiratkin pääsivät mukaan. Kahtena päivänä teimme kauppareissut, niin että Keni ja Papu saivat vuorollaan vetää lapsia kärryissä. Se olikin hyvää treeniä molemmille koirille. Papu oli kovin innoissaan päästessään vetämään. Heti kun se pääsi valjaiden luo, niin se yritti työntää päänsä läpi niistä ja alkaa hommiin. Papu ei myöskään välittänyt haukkuvista koirista tuon taivaallista vetäessään kärryjä. Ilmeisesti se tarvitsee vain jonkin työn itselleen koiria kohdatessaan. Näistä kerroista ei kuitenkaan ikävä kyllä ole kuvia...

Tänään siskoni tullessa hakemaan lapsia päätimme käydä ensiksi koirien kanssa taas rantametsikössä. Ei muuta kuin koirat autoon ja matkaan. Saapuessamme rantaan huomasimme siellä olevan muutamia miehiä auton kanssa vetämässä pois paria venettä. Hetken odottelimme ennen kuin lähdimme koirien kanssa rantametsikköön. Päästyämme hieman kauemmas miehistä päästimme koirat irti. Pojat olivatkin varsin iloisia päästessään taas juoksemaan. Woosteri osasi hienosti väistellä isompia koiria tarvittaessa. Kävivät pojat muutaman kerran uimassakin. Emme kuitenkaan uittaneet niitä kovin paljon tällä kertaa, vaan lähinnä vain kävelimme metsässä ja annoimme niiden juosta. Isä hoiti tällä kertaa kokonaan kuvaamispuolen ja me muut keskityimme koirien hallintaan.

Väistö taaakse päin...

... ja heti takaisin päin muiden luo. =)

Tämä on mielestäni todella ihana kuva Papusta.

Kun Keni on vauhdissa, niin se ei väistä mitään tai ketään. =D

Woosteri. =)

Pojat odottavat että joku heittäisi kepin.

"Ihanaaa... keppiii....." =D

Woosterikin löysi kepin. =)

Pieni Woosteri ison hinhnan vieressä. =D









Puun päällä kävelyä. =)

Woosterikin kävi kokeilemassa. =)




Kahjot liikenteessä! =D

Hurja Papu! =D

Woosteri noutamassa keppiä vedestä. =)







Yritimme saada kuvan jossa kaikki koirat olisivat vierekkäin istumassa. Semmoinen kuvahan on ihan helppo ottaa, eikö vain? Koirat vain laitetaan istumaan ja kuvat otetaan. Niinpä niin. Ei se vain ollutkaan niin helppoa. Woosteri ei vielä osaa odottaa paikallaan käskystä, emmekä voineet laittaa koiria aivan kiinni toisiinsa ja minun piti olla lähellä jotta Woosteri pysyisi paikoillaan edes jotenkin. Tässä muutama kuva yrityksistämme. =D

"Hmph! Taasko mun pitää olla noiden kaa samassa kuvassa?!"

"Slurps! Saadaanko me jotain palkkaakin tästä poseeraamisesta?"

Korvat taivaisiin!

"Minäkin osaan ilmeillä! Kattokaa, mä oon kiinalainen!"

Kutakuinkin onnistunut kuva lopulta. =)

Päätimme ottaa myös yhden yhteiskuvan, jossa olisimme jokainen koiramme kenssa. Tämä oli jo hieman helpompaa. Tosin tyylikkäimmät ilmeet eivät tietenkään osuneet samaan kuvaan. =)




Kun olin jo laittanut Kenin kiinni lähentyessämme automme parkkeerauspaikkaa, äiti halusi vielä yrittää hypyttää Papua Kenin hihnan yli. Pysähdyimme siis ja Keni ja minä pidimme köyttä esteenä välissämme äidin hypyttäessä Papua. Alkuun Papu ei halunnut hypätä hihnan yli. Se vain meni hihnan alta ja välillä Papu jopa juoksi päin hihnaa vetäen Kenin mukaansa. Jostakin syystä Papu ei ole viime aikoina halunnut hyppiä oikein minkään yli. Mistäköhän se johtuu? Lopulta äiti sai Papun hyppäämään hihnan yli muutaman kerran ja siihen olikin hyvä lopettaa. Saavuttuamme kotiin ei mikään koirista tuntunut olevan ihan väsyksissä, mutta kaikki olivat kuitenkin aika rauhallisia. Pian kotiin saavuttuamme siskoni lähti kotimatkalle perheineen, hei hei. Kiitoksia kivasta vierailusta ja hyvästä seurasta! =)

"Papu, hyppää yli!"

"Okei, okei."

"Mä onnistun, mä onnistun...!"

"Jee! Pääsin ali! Näitsä mamma! Tein niin kuin pyysitkin!"

"Auttakaa, tässä on jokin hihna tiellä!"

"Enkö mä oo jo tarpeeksi toisella puolella tätä hihnaa?"

"Osaan mie hypätäkin!"

"Tätäkö se mamma halus? Jee!"

Seurraavissa postauksissa menemme taas ajassa hieman taaksepäin ja saatte kuulla mitä meille on aiemmin tapahtunut. Kommentit ovat tervetulleita! Ensi kertaan! =)

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Oliko meillä noin kivaa? No postauksesta päätellen oli:). Ja olikin oikeasti, mutta mielessä oli vain nuo remmin yli hypyt. Kumma koira, kun ei halua hypätä kunnolla. Pöh!

    VastaaPoista