torstai 15. elokuuta 2013

Täällä taas! =)

Anteeksi, että on kulunut näin kauan ilman päivityksiä. Koulu alkoi taas viime viikolla ja sitä ennen minulla oli hieman leipomisurakkaa, siitä sitten myöhemmin. =)

Jaksossamme aiemmin tapahtunutta... 16.7. lähdimme taas vierailemaan siskon luokse. Perillä päätimme lähteä juoksuttamaan koiria hiekkakuopille jälleen kerran. =) Tämäkin reissu meni oikein mukavasti, niin kuin aiemmatkin kerrat. Koirat nauttivat vapaana olosta ja kaikilla oli mukavaa. Papukin vain nautiskeli reissusta, eikä yhtään välittänyt Woosterista. Pentunenkin tajusi hienosti antaa Papun olla rauhassa.


Pistettiin pojat "poseeraamaan". =)

Woosteri päätti sitten kiivetä ylemmäs. =)

Alas...

...tulo.

"Leiki mun kaa! Jooko, jooko!"

"Jätä mut rauhan penska!"

"Ugh... Kakara!"

Tuleekohan Woosterista tokokoira" Seuraa niin nätisti. =)


Woosterikin päätti käydä hieman juoksemassa mäessä. Sen vain oli huomattavasti vaikeamppi päästä ylös kuin isompien koirien. Rohkaisujen avulla se lopulta pääsi takaisin ylös ja emäntänsä hoiviin.



"Mieki tuun mukaan hauskan pitoon! Jee!"

"Täähän on raskasta!"


Sitten kun pentu pääsi melkein ylös asti, niin eihän sitä tietenkään voinut tulla loppu matkaa helppoa reittiä pitkin.. ei! =)


Herkkuja palkaksi ja sitten emännän hoiviin.

Isä sai aivan mahtavia kuvia Kenistä, sen juosteessa kivien perässä isossa hiekkamäessä! Olen hyvin kiitollinen, kun isää viitsi kuvata koko tämän reissun aikana niin paljon. Kiitos isä. =) Keni nautti oikein kovasti päästessään jahtaamaan kiviä. Onhan tuo hyvää liikuntaa Kenille ja erityisen hyvää se tekee Kempulan selkälihaksille. Harmi vain ettei täällä Nastolassa ole tuollaista paikkaa... Nauttikaahan isän ottamista kuvista. =)

















Mäkijuoksun jälkeen hieman levähdettiin ja syötiin, tietenkin. =) Evästauon jälkeen laskeuduimme toista mäkeä pitkin alas ja kuljimme autoa kohti ja lopulta pääsimme autolle asti ja sillä siskon kotia.

Wooster. =)



Joku olisi halunnut juoda vettä mielummin suoraan pullosta. =)

Kelpasi se vesi kupistakin, onneksi.

Pikkanen päätti tutkia hieman kameraa.

Sisko sai kaksi kaveria eväitä syödessään. =)


"Mitä tuo ihminen oikein nauraa?"





Keni on saanut nyt kesällä tuommoiset vaaleat raidan kylkiinsä ja lonkille. Kenulla on kesälook! =D



Myö nopeet ootellaan jälkijoukkoa. =)

Kotiin päästyämme oli meillä kolme väsynyttä ja onnelista koiraa mukana. Toivottavasti ehtisimme vielä uudestaa hiekkakuopille ennen lumia.

2 kommenttia:

  1. Nopeaa toimintaa. Kiva. Papu on hauskan näköinen siinä "kakarakuvassa".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin Papu on hyvän näkönen siinä kuvassa. Ilmeikkäitä nämä meidän koirat. =D

      Poista