sunnuntai 18. elokuuta 2013

Ostoksilla.

Kävin eilen valjeni kanssa Lahdessa ostoksilla. Ensiksi menimme Kodin terraan ostamaan kissoillemme puupellettejä. Pääsen taas siivoamaan kissojen hiekkiksiä. =) Seuraavaksi suuntasimme Kärkkäiselle, josta minun ei pitänyt ostaa mitään, mutta kuinkans kävikään. Lemmikkiosastolta tarttui mukaani Kenille frisbee. Kissoille varten ostin harjauskäsineen. Myös pieni kipollinen kissanherkkuja päätyi ostoskoriin. Ilpo ja Indi saivat myös uudet ruokakipot. Ilpolle vihreä ja Indille liila.





Hevososastolla huomasin mukavan näköisiä ratsastushousuja, joita minun piti etsiä myöhemmin hevostarvikekaupasta. Kokeilin muutamia housuja ja löysin itselleni sopivat mustat polvipaikkaiset ratsastushopusut 40€. Ihanaa! Tässä kuva housuista. Ikävä kyllä polvipaikat eivät näy tuosta kuvasta.


Kärkkäisen jälkeen menimme ratsastustarvikekauppaan Horzeen. Minun piti vielä lööytää uusi ratsastuskypärä itselleni. Edellisen kypäräni luokko on hieman rikki eikä siksi ole enää oikein turvallinen. Ilokseni löysinkin uuden hienon kypärän eikä sekään maksanut kuin vähän päälle 40 euroa. Tässä kuva. =)


Lopuksi kävimme vielä Karismassa, jossa kävin Mustissa ja Mirrissä ostamassa Kenille lohiöljyä ruokaan laitettavaksi. Sinellistä ostin äidin puolesta muutaman askartelutarvikkeen. Kaikenkaikkiaan ostosreissu oli aivan mahtava, joskin rahaa kului. =) Ensi kertaan.

2 kommenttia:

  1. Kuvissa musta erotetaan mustasta valolla. Jos on mahdollista, laita valo mustien väliin. Tässä tapauksessa olisit voinut viedä housut aurinkoon tai läväyttää salaman katon kautta.

    kimmo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia neuvoista. =) Aurinkoa ei noiden kuvaamisaikana näkynyt lainkaan. =)

      Poista