torstai 29. elokuuta 2013

JEE!!!

Kävimme eilen pitkästä aikaan mätsäreissä. Nämä mätsärit järjestettiin Lahdessa Jokimaan raviradan parkkipaikalla. Tällä kertaa mukaan ei tullut kuin Keni sillä Papun silmät rähmivät vielä sen verran pahassti ettei viitsitty ottaa sitä mukaan. Ihmisistäkin vain minä ja isäni olimme paikalla. Äiti kun oli mennyt ompelukerhoon. =)


Juoksuharjoitus.

Kehän alkamisen odottelua. =)

Keni oli ihanan rauhallinen koko reissun ajan. Kertaakaan ei Keni haukkunut vaikka muut koirat välillä haukkuivatkin. Keni esiintyi jälleen kerran aivan upeasti kehässä. Isot aikuisat kehässä ollessamme saimme kilpakumppaniksemme tanskandogin. Tuomari sanoi päätöksen olevan kovin vaikea, mutta koska Keni esitettiin "vapaasti" niin se sai punaisen nauhan. Jes! Olin aivan onnessani saatuamme tuon punaisen nauhan. Kehästä tultuamme istuin Kenin kanssa takkini päällä maassa ja halailin Kenua ja kehuin sitä. =)

Tuomari käpälöimässä Keniä.


Poseerausta tuomarille. =)

Kilpakumppanimme.

Onnelliset punaisen nauhan saaneet. =)

Käytiin moikkaamassa tuttuja. =D

Tälläinen nappisilmä moikattiin. ^_^

Punaisten nauhojen kehässä saimme lisää ilon aiheita, sijoituimme ensimmäisiksi! Upeaa! Palkinnoksi saimme ruusukkeen. pokaalin ja pussin jossa oli nahkainen panta, koiran purutikkuja, heijastin ja susukeksejä. Voitto tiesi myöskin pääsyä BIS -kehään.


Voittaja kuva punaisten kehässä. =D

BIS eli Best In Show kehä alkoi miltein heti punaisten kehänh jälkeen. Tämäkin kehä sujui meidän kohdalta oikein mukavasti. Keni esiintyi rahallisen varmasti. Eräs mies tuomari heilautti kättään Kenin kuonon ja minun herkkukäteni välissä. Keni ei reakoinut siihen mitenkään. Tuomari totesi arvostavasti että Kenin keskittyminen on huippuluokkaa. =) Lopullinen sijoituksemme oli BIS 3! Olin aivan onnessani! Palkinnoiksi saimme ISON pokaalin, ruusukkeen, tuolin ja kassiin, joka sisälsi kolme pussia koiran ruokaa (pieniä pusseja), purkkiruuan, heijastimen, nahkaisen talutushihnan ja Fazerin sinisen suklaalevyn. =D

Tältä tuomarilta saimme kommentin keskittymiskyvystä. =D

Iloista juoksentelua BIS -kehässä. ^_^

Onkohan handleri ihan järjissään? ;)

Tuomarit pohtimassa päätöstään.

BIS sijoittuneet vasempana voittaja ja oikeimpana neljänneksi sijoittunut. =)

Onnellinen omistaja. =)

Poseerausta kera voittojen. =D

Vielä tänäkin aamuna olin onnellinen eilisestä menestyksestämme. On tuo Kenu vaan upea! ^_^

5 kommenttia: