lauantai 31. elokuuta 2013

Mätsäreissä taas. =)

Kävimme tänäänkin mätsärissä, tälläkin kertaa Lahdessa. Mätsärin yhteydessä sai kuvauttaa oman koiransa ilmaiseksi ShowHau kilpailuun. Myös siskoni tuli mätsäriin Woosterin kanssa. Siskollani oli mukana hänen tyttärensä ja nuorin pojistaan. Oli oikein mukava päästä tapaamaan heitä näin mätsärin yhteydessä. Nämä olivatkin Woosterin ensimmäiset mätsärit. Papu jäi jälleen kotiin silmiensä takia. Keni oli vallan iloinen nähdessään Woosterin pitkästä aikaan.

Koiria kävelyttämässä. =)

Sekä minä että siskoni kävimme ilmoittautumassa ShowHau kuvauksiin. Saatuamme numerot sekä mätsäri kehiin että kuvauksiin jäimme jännittyneinä odottelemaan kumpaan osallistuisimme ensin. Kuvattavia oli niin paljon, että ehdimme kumpikin käyttää koiramme kehässä ennen kuvauksia.

Kuvausstudio.

Sotasuunnitelmaa laatimassa. =D

Harjoittelua ennen todellista koetusta. =)

Näin kovasti Wooster stressasi koko päivän. =)

Woosteri siis osallistui pienten koirien pentukehään. Woosteri käyttäytyi koko päivän oikein mallikkaasti, eikä pahemmin tuntunut jännittävän mitään. Kehästä he saapuivat mukanaan punainen nauha. Punaisten kehässä he sijoittuivat toisiksi! Onnea! =) Todella upea aloitus näyttelyuralle. =D

Tuomari kopeloimassa. =)


Punaisten kehässä esiintymässä. =)


Keni kävi näyttäytymässä isojen aikuisten kehässä. Tuttuun tapaansa Keni esiintyi rauhallisesti ja kauniisti. Saimme kehästä punaisen nauhan. Punaisten kehässä onnistuimme sijoittumaan ensimmäisiksi! =D

Näytettiin Kenin kanssa hieman hampaita tuomarille. =D

Keni niin arvostaa tuota kehässä käyntiä... =D

"Mamma, mitä me saatiin?"


Punaisten kehässä neljän parhaan joukossa. =)

Palkinnot jaettaisiin kuitenkin vasta ihan tapahtuman loppu puolella, joten emme kumpikaan saaneet mitään palkkintoja suoraan kehässsä. Keni kävi kuvattavana ennen punaisten kehää ja samoin kuin Woosterikin. Sisko ja Wooster tosin jpoutuivat juoksemaan punaisten kehään heti kun Wooster oli kuvattu. Heitä jo odotettiin. =)

Lopulta tuli palkintojen jaon aika. Saimme kokea yllätyksen. Palkintojen jako kuvattaisiin ShowHaun ohjelmaan. Siis ihan oikealla isolla videokameralla. Ja se tulisi näkymään televisiossa. Huikeeta! Me siis saatamme näkyä tlevisoissa tässä jonain päivänä. =D Palkintojen jako sujui ilman sen kummempia ongelmia. Sen jälkeen oli vuorossa BIS kehä, johon Kenikin osallistui. Tällä kertaa emme pärjänneet sen kummemmin BIS kehässä. Vaan eipä tuo haittaa, olihan koko päivä silti varsin onnistunut ja mukava.


Palkintojen jako. =)




Onnelliset voittajat. ^_^

Kiitokset kaikille jotka olivat reissussa mukana ja vielä kerran onnea sisko ja Wooster! ^_^

1 kommentti:

  1. Oli tosi kiva päivä. Mutta jaloissa se tuntui. Onnea huomiselle koitokselle!

    VastaaPoista