torstai 28. huhtikuuta 2016

Vielä viimeiset hankiset kuvat

Tämä on oleva viimeinen talvinen postaus tälle keväälle. Lumi on jo sulanut melkein kokonaan pois. Joitakin lumikasoja on enää jäljellä siellä täällä. Sormeni jo ihan syyhyävät päästä keväisempien postauksien tiimoille, mutta hoidetaan nyt tämä ensin alta pois.

Woosteri nauttimassa lumipesusta. =)

Ihan maaliskuun loppupuolella tuli siskoni perheineen käymään kylässä vanhempiemme luo. Tietenkin lähdimme heti heidän saavuttuaan koiria juoksuttamaan, kuinkas muutenkaan. Päätimme lähteä tutulle ja läheiselle aavikolle, sillä sieltä voisimme hyvin tulla jalkapatikalla kotia. Sisko meni jo valmiiksi paikalle ja me tulimme isäni kyyditseminä perässä. Alkutervehdysten jälkeen pääsivöt koirat irti. Voi sitä riemua! Varsinkin Riki oli ihan täpinöissään ja pyrki saamaan jokaisen aikuisen koiran leikkimään vuoronperään. Vaan aikapojatppa eivät olleetkaan niin innoissaan pennun yrityksistä. Onneksi ne edes jonkin verran suostuivat leikkimään ja juoksemaan pienen kanssa. Siskon nuorimmainen oli menossa mukana ja oli ehkä innokkain leikkijä. Kovasti heitteli koiruuksille lumipallloja ja oli menossa mukana.

Kaikki koirat kuvassa, kerrankin....

...vaan eivät yhteisissä hommissa. =)




Venyy, venyy....

Ihme ilmeet molemmilla. =)

Pojat lumipallo jahdissa.

Riki: "Jos sulla ei ole lumipalloa, niin emmä sit oo sun kaa." Rasse: "Höh!!"

Papu sentään oli innokkaana aina valmis pallojahtiin. =)

Woopperi se yritti vissiin löytää hiiriä hangen alta.

Harmittavasti Wooster päätti ottaa lähdöt. Onneksi poika palasi takaisin siskoni huudeltua sitä hetken. Tapauksen jälkeen päätimme lähteä kotia kohden. Kotimatkalla tapasimme myös sattumalta veljeni ja siitäkös koirat innostuivat. Jostain syystä kyseinen veljeni on kaikkien koiriemme yksi lemppari-ihmisistä. Veli sai siis jalkoihinsa neljä onnellisena pyörivää koiraa jalkoihinsa.

Tässä pojat tulossa takaisin päin. Ei ihan Riki pysy Woosterin vaudissa. =)


Itse kotimatka meni oikein hyvin ja mallikkaasti. Perille päästyämme vein minä omat koirani kotiini ja lähdin itse vanhempieni luo jutustelemaan muiden kanssa. Päivä oli kerrassaan ihana, kiitos vielä kaikille osallisille. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti