perjantai 12. toukokuuta 2017

Anki

 Olen kirjoitelllut jo useamman postauksen valmiiksi luonnoksiin, vain kuvat enää uupuvat. Kylmistä säistä johtuen päätin julkaista tämän kirjoituksen ensimmäisenä.

Riki on saanut uuden ystävän ja vieläpä toisesta australianpaimenkoirasta. Lahteen on nimittäin muuttanut aussien pentu samalta kasvattajalta, Bywater tutummin anki. Anki on kaunis bluemerle narttu ja toivon mukaan pääsemme taas pian leikittämään kaveruksia. Tapasin tosiaan Ankin omistajineen helmikuun alku puolella eli siitä on jo jonkin aikaa. Ikävä kyllä emme ole onnistuneet sopimaan toista päivää jolloin voisimme tavata. Toivottavasti pian voisimme nähdä taas.

"Hei! Mä olen Anki!" =)

Joka tapauksessa tuona helmikuun päivänä tapasimme Ankin siis ensi kerran. Menimme jäälle ja päästimme koiruudet irti. Varsin pian Anki ja Riki alkoivat leikkimään yhdessä. Niillä on todella saman lainen tapa leikkiä, molemmat juoksentelivat ympärillämme. Kiva että Riki sai ystävän joka myös tykkää juosta. Muut kaverit kun eivät halua niin kovasti juosta vaan mielummin painia.


Tälläistä meno oli suurimman osan ajasta. =)



Minulla oli tottakai kamera mukanani ja ikuistin kaverusten ensi tapaamisen. Lähetin kuvia Ankin omistajallekin ja sain häneltä luvan julkaista kuvia myös täällä blogin puolella.









"Enkö olekin ihana?!" =D

Kiitoksia vielä kerran Ankin omistajille. Toivottavasti näemme taas pian. =)

2 kommenttia:

  1. Silloin oli talvi ja kylmä, mutta nyt on kevät ja hmmmmmmm. Mutta koirat on nättejä ja olenpa itsekin päässyt kuviin:)

    VastaaPoista