keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Mutaista!

Maaliskuun lopussa päätimme äidin kanssa lähteä juoksuttamaan koiria pellolle. Heti irti päästyään lähtivät koiruudet riehumaan. Hetken aikaa ne jouksivat ja leikkivät yhdessä. Hieman rauhoituttuaan tuttuun tapaan Riki ja Papu juoksentelivat lähettyvillä ja Keni lähti hajujen maailmaan seikkailemaan välillä tullen moikaamaan meitäkin.

Iloinen Riki. =)

Posetuskuvat lenkin alussa. =)




Meidän potretti. =D

Siinä pellolla haahuillessamme tulin katsoneeksi koirien jalkoihin ja mitä näinkään... Kuraa! Varsinkin Riki onnistui hommaamaan itselleen oikein kurahaalarit. Tiedossa olisi siis koirien pesua kotiin päästyämme, jee.... No, olihan se kuitenkin ihanaa nähdä koirien nauttivan peltoilusta ja äidin rauhoittelu puheiden avulla laski harmitukseni minimiin. =)



Posetuskuvat myöhemmin reissussa.... Miten niin on mutaista porukkaa?!




Oikea kurahousu.

Yhdessä vaiheessa Keni alkoi taas olla niin nenänsä vietävissä, että se oli pakko ottaa hihnaan kävelemään. Onneksi otimme. Vain hetki tämän jälkeen ohitimme saareketta ja Papu kiersi hieman sen taakse ja.... Peurat lähtivät liikkeelle sen takaa! Äiti ja minä ryhdyimme huutelemaan Rikiä ja Papua takaisin päin etteivät vain lähtisin peurujoen perään. Ja pojathan tulivat hienosti luoksemme! Otin kuvia peuroista samalla Rikiä silmällä pitäen. Äiti piteli Keniä ja Papu seisoskeli hänen lähellääm. Pari kertaa Riki meinasi lähteä tsekkaamaan peuroja, mutta pysyi luonani sitä kutsuessani. Hienoja poiki Riki ja Papu! Kenihän tosiaan olisi painellut peurojen perään ellei se olisi ollut äidillä hihnassa. Kiitokset äidille sen pitelystä.

Siellä se menee. =)

Riki ja Papu:"Me oltiin hienoja poikia ja toteltiin! =)"  Keni:"Miksi mä en saanut mennä peurajahtiin? =("

Reissun loppupuolella heitimme minun koiruudet autoon ja jätimme Papun pellolle. Saatuani koirat autoon palasin pellolle heittelemään Papulle kiviä, pitihän sekin saada yhtä kuraiseksi! Onnistuinkin tavoitteessani. Papusta vain ei kunnolla näy kurasuus. Äiti taas oli tyytyväinen, kun Papunen pääsi juoksemaan vielä kivien perässä. Kaikilla oli siis hyvä mieli. =)


Saatiinhan se Papukin kuraiseksi. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti