lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pentureppu

Riki sai kasvattajaltaa mukaansa penturepun. No, mikä tämä täläinen reppu sitten on? Itsekin tuota mietin ja yritin googlata ilman kummempaa menestystä. Mitään kovin selkeää kuvaa en tästä saanut, joten nyt haluan repusta kirjoittaa. Ihan siltä varalta, että joku muukin on asiaa miettinyt.

Kyseinen pentureppu on Mustin ja Mirrin tuote, jonka kasvattaja voi saada pennuilleen ollessaan M&M:n kasvattaja-asiakas. Repun voi saada niin kissoille kuin koirillekin. Sisältö vaihtelee niin kasvattajan valintojen kuin lajin mukaan. Meidän reppumme sisälsi: 2kg Pure Natural penturuokasäkin, metallisen ruokakupin, yhden pussillisen märkäruokaa, kaksi pussillista koiranherkkuja, vihreän narulelun, kaksi kuponkia Mustiin ja Mirriin, Mustin ja Mirrin kanta-asiakkaaksi ilmoittautumis lapun, Iloinen pentu -oppaan ja pari muuta lappusta. Lisäksi pennut saivat mukaansa valjaat ja hihnan.


Reppu itsessään on vihreä ja erittäin käytännöllisen kokoinen. Ei epäilystäkään etteikö reppu tulisi otettua käyttöön. Siinä on kolme erikokoista taskua. Kukin taskuista on varsin tilava. Reppu on mukavan tuntuinen kantaa ja ainakin minun selälleni sopivan kokoinen.


Pure Natural penturuoka on ollut meillä nyt jo jonkin aikaa käytössä. Ostin alkuun myös Royal Caninin penturuokaa, sillä tämä ruoka oli pennulle tutumpaa. Olen kuitenkin tykästynyt Pure Naturaliin ja aion hankkia sitä piakkoin lisää. Se on tuntunut sopivan Rikille mainiosti ja pentu on vaikuttanut varsin tyytyväiseltä siihen.


Metallista ruokakippoa en ole käyttänyt lainkaan. Ostin jo ennen pennun hakua sille keraamisen ruokakipon. Itse en tykkää metallisten ruokakippojen ulkonäöstä, enkä niiden keveydestä. Keni ainakin saa kevyemmät kipot liikkeelle ihan nätistikin syödessään. Riki onkin mielellään yrittänyt kuljetella ja siirrellä ruokakippoja ja lautasia. Hyvä etten siis ottanut tätä kevyttä kippoa edes kokeiluun. Toki tälläinen kippo olisi helppo puhdistaa eikä se menisi helposti rikki.


Märkäruokaa en ole vielä Rikille antanut, mutta varmaan annan sen jonain viikonloppuna. Ihan kiva katsoa mitä se siitä tykkää. Myöskään herkkuja emme ole vielä korkanneet. Sen sijaan Froligit ovat olleet meillä käytössä. Varmasti nämäkin herkut tulevat vielä syödyksi, jonkin koiran aikaan saatoksena.


Vihreä narulelu on ollut todella hyvä. Se on erittäin kestävä vielä siinä ei näy edes kulumisen merkkejä, vaikka onkin ollut ankarassa käytössä. Riki tykkää siitä kovasti ja usein pureskeleekin sitä jossain makoillen. Voin lämpimästi suositella tätä lelua kaikille koiran omistajille.


Alkuun käytin paljonkin pentuvaljaita Rikillä. En kuitenkaan enää ole niitä käyttänyt pitkään aikaan. Pentunen on sen verran kasvanut etteivät valjaat sovi sille kovinkaan hyvin. Valjaat olivat silti mieluiset. Ne kestivät hyvin käytössä, ne oli helppoa pukea ja riisua pennulta. Rikikin näytti liikkuvan niillä oikein helposti, joten mukavan tuntuisetkin ne taisivat olla päällä. Valjaiden mukana tullutta hihnaa käytimme vain tulo päivänä. Sen jälkeen vaihdoimme käyttöön nahkahihnan, joista itse pidän enemmän. Tuota hihnaa voi myös tosin käyttää pennulla noutajahihnan tapaan. Varmaan ainakin testaamme hihnaa tällä tavoin joku päivä.


Repun mukana tulleet lappuset olivat myös tervetulleita. Iloinen pentu opastakin on tullut luettua. Jotkut asiat tosin ovat itselle jo ennestään tuttuja, toisia ei ole niin kovin ajatellut. Hyödyllinen opas siis. Kupongit olen ajatellut käyttää seuraavalla ostosreissulla Mustiin ja Mirriin. Kanta-asiaks jo olenkin, joten ilmoittautumis lappua en tarvinnut. Hyvä tuokin oli silti olla olemassa, jos vaikka joku muu ei vielä olekaan.

Kuvasta harmillisesti puuttuu narulelu, hihna ja valjaat.

Kaiken kaikkiaan oli pentureppu mitä mieluisin. Siitä löytyi monia todella hyödyllisiä asioita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti