lauantai 8. syyskuuta 2012

Agilityä!

Tänään siis kävimme hieman harjoittelemassa agilityä. Olimme vuokranneet agilityhallin puoleksitoista tunniksi Lahdesta. Lähtiessämme Lahteen en ollut vielä saanut ovikoodia. Laitoin viestiä paikan omistajalle, mutta hän ei vastannut. Perille päästyämme äiti piti huolta molemmista koirista ja minä soitin kysyäkseni ovikoodia. Vihdoin pääsimme sisälle halliin ja aloittamaan.

Sekä Papu että Keni muistivat oikein hienosti kaikki jutut joita olimme harjoitelleet ennenkin. Menin alkuun Kenin kanssa pientä hyppyrataa, kolmea estettä. Se meni ihan hyvin. Lisäsin loppuun vielä putkenkin ja yllätys yllätys Keni meni putkeen oikein vauhdikkaasti! Myöhemmin kokeilin mennä pidempää rataa ja siinä tuli sitten ongelmia. Keni teki kyllä parhaansa koko ajan, mutta minä sähläsin. Olisi ihanaa päästä taas agilitykurssille, jotta oppisin paremmin ohjaamaan koiraani. Saatin kuitenkin videolle onnistunut rata.
Äidillä ja Papullakin meni oikein kivasti. Papu menee radalla lujaa, mutta jää helposti odotelemaan äidin ohjeita epävarmana mitä pitäisi tehdä, ellei äiti anna ohjeita ajoissa. Papulla on enemmän vauhtia kuin Kenilä.

Kokeilimme Kenin kanssa muutamaa uuttakin juttua mm. keinua. Tätä emme ole koskaan ennen kokeilleet. Äiti tuki keinun toista päätä Kenin tullessa keinulle, jottei keinu paukahtaisi maahan. Keni oli alkuun varovainen, mutta tuli kuitenkin kiltisti herkun perässä. Lopuksi keinu jopa paukahti maahan, eikä Keni välittänyt kovinkaan paljoa. Toivottavasti tästä oma-aloitteisesta harjoittelusta ei myöhemmin ole harmia. Harjoittelimme Kenin kanssa myös keppejä vinokepeillä. Keni meni kepit paljon paremmin kuin viime kerralla. Viimeisellä kerralla kepit olivat melkein kokonaan pystyssä ja Keni suoritti ne upeasti! On se vaan mahtava koira. ^_^ Laitan vielä tähän loppuun pari videotakin. Olkaapa hyvä. =)




4 kommenttia:

  1. Vähäks vauhdikkaan näköistä meininkiä teillä! Vaude! Mä kävin Tomin kanssa lenkillä mutta se ei suostunut tekemään mitään temppuja eikä hyppimään tai pujottelemaan. Höh.

    T: Outi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko sulla herkkuja mukana? Kenu saa aina palkinnoksi herkkuja tai lelulla leikkimistä. ;) Kiitksia kehuista. =)

      Poista
  2. Hieno video. Paljon ei voi syyttää eläinrääkkäyksestä vaikka juksutit koiran putken läpi.

    Paljonko on hallin vuokra?

    Kimmo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. =) Hallin vuokra on 30€ tunnilta.

      Poista