lauantai 15. syyskuuta 2012

Kyläilemässä.

Ollaan oltu Kenin kanssa kyläilemässä siskoni lona jo keskiviikko illasta lähtien. Keni oli aivan onnessaan päästessään kylään! =) Siskoni kissat eivät olleet aivan yhtä innoissaan asiasta. ;) Kissat ovat tosin jo tottuneet varsin hyvin meidän vierailuihin, eivätkä enää niin paljon välitä Kempulasta kuin ennen.
Jonkin verran on satanut, joten kuvia ei ole kovinkaan paljon. Muutaman kuvan sentään olen saanut napsittua täällä ollessamme.

Siskon lapset ilahtuivat kovastikun Keni saapui. Siskon tyttö on käyttänyt Keniä ulkona ihan itsekseenkin ja hyvinhön se menee. Tyttö osaa hyvin käsitellä Keniä ja Kempula kuuntelee häntä hyvin. Siskon nuorimmainen taas on harrastellut temppujen tekoa Kenin kanssa. Hienosti hän komentaa Kenua vaikka nukkumaan ja koira tottelee iloisesti. Välillä Keni käy nukkumassa lasten sänkyjen alla päiväunia.
Kissojen ruoat ovat usein vaarassa tulla syödyiksi ellei joku vahdi Keniä. Kenu kun mielellään söisi lihat kissojen kupista. Kyllähän Kenu ruuat saa, jolleivat kissat niitä syö. Se taitaakin olla Kenin kohokohta joka päivä. =) Mitään sen kummenpaa ei ole tapahtunut reissullamme. Äiti on hoitanut kissoja sillä aikaa kun olen täällä. Tänään menen sitten kotia katsomaan ovatko kissat olleet kunnolla. Toivottavasti. : / Tässä vielä muutama kuva, jonka otin.

Väliaikainen talonvahti. =)

Palloo!!!



Minun pallo! En varmasit anna sitä!


Karvakasa. =)

Koira ja koiran (laina)pallo.

Heippa! =)

4 kommenttia:

  1. Taistakuva on kiva. Teksti on helppo lukea kuvan päällä. Sivu on hyvä, kun ei valittamista keksi.

    Kimmo

    VastaaPoista
  2. Mukavan selkeä lukea ja kuvat piristävät aina.

    VastaaPoista
  3. Oikein kiva sivu. Selkeä ja toimiva.

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia kaikille vastaajille. <3 Mukavaa että tykkäätte blogin ulkonäöstä. ^_^

    VastaaPoista