sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Papun haaveri ja muuta...

Tästähän meinaa tulla tapa! Meinaan että päivitän blogia sunnuntaisin. =)
Koko viikon aikana meillä ei ole ihmeämpiä tapahtunut. Ollaan vaan tehty normi lenkkejä Kenin kanssa. Melkein jokaisena viikonpäivänä on satanut ja sen on kyllä huomannut koirasta lenkkien jälkeen. =( Onneksi Kenulla kuitenkin on  olemssa oma kurapuku, jota onkin tullut käytettyä ahkerasti viime päivinä. Aina en kuitenkaan jaksa/viitsi pukea sitä Kenille. Mattojakaan en ole viitsinyt pitää lattialla, kun ne olisivat vaan tulleet kuraisiksi. Matot pääsevät taaslattialle, kunhan tämä sää tästä hieman paranisi.

Äidin koira ,Papu, loukkasi tassunsa maanantaina. Äiti soitti minua illalla auttamaan Papun jalan paketoinnissa. Perille päästyäni sainkin huoomata, että Papun jalasta ihan tosissan vuoti verta. Kenillehän on jo parina talvena tullut jalkoihin pari haavaa, mutteivat ne ole tuolla lailla vuotaneet. Aluksi puhdistin ja tarkastin haavan. Haava on vasemmassa takajalassa anturassa ihan kynnen lähellä. Haava oli aika iso, ja hieman mitimmekin pitäisikö Papua käyttää eläinlääkärillä. Päätimme kuitenkin olla käyttämättä. Puhdistettuani ja tarkastettuani haavan aloin sitomaan tassuun sidettä. Se olikin varsin haastava homma. En ole aikaisemmin laittanut tassuun sidettä. Onnistuin lopulta varsin mukavasti. Kaulurikin oli pakko laittaa pojalle, kun Papu olisi kovasti halunnut nuolla jalkaansa. Kävin vielä muutamana päivänä vaihtamassa siteen Papun jalkaan. Sitten annoimme Papun olla sisälä jalka ihan paljaana, mutta ulos olemme vieläkin laittaneet jalkaan sukan, pakastepussin ja toisen sukan, jotta haava pysyisi mahdollisimman kuivana ja puhtaana ulkoilun aikana. Haava on jo varsin mukavasti parantunut. Toiivottavasti jalkaa ei kohta enää tarvitsisi suojata mitenkään.

Papun parannellessa jalkaansa emme ole päässeet käymään normaaleilla pitkillä yhteisillä lenkeillämme. Toivottavasti pian pääsisimme taas tekemään näitä lenkkejä. Lopuksi laitan vielä muutaman kuvan Kenistä tältä viikolta. Nauttikaa. =)

Syksyisessä metsässä. =)



Kielieläin. =)

4 kommenttia:

  1. Toisilla näkyy olleen kivaa metsässä. Toivottavasti mekin kohta päästään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tekin varmaan pian pääsette metsäänkin lenkille. =)

      Poista
  2. HIenot kuvat Kentsusta! Toivottavasti Papukin on jo kunnossa.

    - Outi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. ^_^ Papu on jo paljon paremmassa kunnossa. Haava on parantunut mukavasti. Vielä olemme kuitenkin käyttäneet Papulla sukkaa ulkoillessa ainakin pidemmillä lenkeillä.

      Poista