keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Viime päivityksessä lupailin kertoa markkinoilla käymisestämme. Eipä siitä tosin paljoa ole kerrottavana. Mitään ei tarttunut mukaan markkinoilta, eikä siellä ollut oikein mitään kiinnostavaa, onneksi ei kuitenkaan satanut. Reissun hyvinä puolina voi mainita, että Keni kulki mukana todella nätisti. Saimme oikein ihmisiltä kommenttia Kenun hienosta käytöksestä. Keni ohitti monta koiraa markkinapaikalla vain hieman niihin vilkaisten! Ai että olin pojastani ylpeä. =)

Maanantaina kävimme äidin,Papun ja äidin hoitolasten kanssa apteekissa. Lapset olivat kaksostenrattaissa ja minulla oma koirani ja äidillä omansa. Minä työnsin rattaita suurimman osan aikaa. Keni osasi oikein hienosti kulkea rattaiden vieressä. Pikku hoitopoika talutteli myös Keniä aina, kun sai hihnasta kiinni. =) Apteekista kävin hakemassa madotuslääkkeet kaikille eläimilleni. Pitäisi vain muistaa alkaa antamaan tuo madotusuuri.

Eilen kävimme aamusta lasten ja äidin kanssa aluksi kiertämässä pihoja muita hoitajia etsien. Tämän kiertelyn aikana Keni oli taas vetokoirana vetäen paria lasta kärryissä. Kun aikaa oli vielä niin paljon, päätimme hakea Papun mukaan ja lähteä kentälle koiria juoksuttamaan. Papu valjastettiin vuorostaan kärryjen eteen ja minä otin rattaat huolekseni. Kentällä pääsivät koirat irti riehumaan. Lapset katselivat koirien menoa hieman ihmetellen.  Kun koirat eivät enään riekkuneet niin kovasti, niin annoimme niille koripallon ja jalkapallon leikkeihin. Koirat juoksivat ihan innoissaan pallojen perässä. =) Lapsetkin heittelivät isoja palloja muutaman kerran Kenille ja Papulle. Keni kaatoi vahingossa innostuksissaan yhden lapsista. Onneksi lapsi ei pahemmin säikähtänyt, eikä häneen sattunut. Lähtiessämme kotiin oli Kenin vuoro vetää kärryjä. Päätin kokeilla kuinka hyvin Keni vetäisi ellen laittaisi sitä lainkaan hihnaan. Hienosti Kenu sitten tuli mukanani irrallaan ilman mitään kummempaa käskyä. Keni veti kärryt kotiin asti yhtä tyylikkäästi.

Tänä aamuna emme olleetkaan lasten kanssa tekemisissä. Kävin heti herättyäni vain nopean pissatuslenkin. Joskus yhdeksän aikoihin lähdimme Kenin kanssa pyörälenkile. Lenkki  oli tavallista pitempi. Hyvin Keni jaksoi juosta pyörän vieressä. Menimme muutaman koirankin ohi. Yhdellä pitkällä suoralla päästin Kenin irti ja menimme Kempulan kanssa niin lujaa kuin vain pääsimme. Se se vasta menoa olikin! Kotiin tullessa olikin mukanani jo hieman rauhallisempi koira kuin lähdettäessä. ;)Illalla olisi vielä tarkoitus mennä pitkälle lenkille, jonka aikana koirat pääsisivät juoksemaan. Koetan laitella lähipäivinä kuvia kentältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti