lauantai 1. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Keskiviikko oli minulla vapaapäivä koulusta. Kävimme Kenin kanssa silloin vetämässä äitini hoitolapsia kärryillä pihassa. Kuten aina ennenkin, oli nytkin kyytiin tulijoita koko ajan. :) Hienosti Keni jaksoi vetää lapsia monta kertaa. Papukin kävi vetohommissa. Kyllä siitäkin hyvä vetokoira saadaan. =)

Muutamana iltana ollaan käyty äidin ja Papun kanssa pitkällä iltalenkillä. Pituudesta en osaa sanoa, mutta lenkki kestää noin puolitoista tuntia. Lenkin aikana Keni ja Papu yleensä pääsevät irti juoksemaan yhdellä metsätiellä. Jos pojat eivät juokse keskenään kovin paljoa, niin juoksutamme niitä hieman. Yhtenä iltana Keni sai oikein kunnon hepulin ja juoksi tosi lujaa ympäriinsä. =) Sitä oli ilo katsella. =D

Tänään kävin Kenin kanssa kaupassa pyörällä. Menimme pidempaa reittiä kuin yleensä, jotta Keni pääsi juoksemaan hieman enemmän. Hienosti Keni jaksoi juosta koko reissun. Keni on jo oppinut oikein mukavasti sen, että missä kohtaa sen kuuluu juoista. Mitään sen kummallisempaa ei ollakaan tehty koko viikon aikana. Huomenna olisi tarkoitus mennä markkinoille. Saapa nähdä sataako huomenna, nyt ainakin sataa. Siitä reissusta sitten huomenna. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti