keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Temppuilua ja pitkä lenkki.

Tänään kun tulin kotia ollivat kummatkin kissat ihan omituisia. Ne molemmat hyörivät ja pyörivät ympärilläni ja olivat kovin hellyyden kipeitä. Nappasin sitten Ilpon syliin, kun olin aikani heitä silitellyt ja lähdin tarkastelemaan kämppää. Epäluuloisena tyyppinä ajattelin kissojen tietenkin tehneen jotain kenkkua. Yllättäen en löytänytkään mitään tihuhöistä kertovaa. Hyvä näin. Alottaessani tekemään itselleni syötävää laskin Ilpon lattialle ja se katsoi minua kovin syyttävästi. Ilpo ei yleensä koskaan halua olla noin pitkään sylissä varsinkaan jos alan laittelemaan itselleni syötävää. Mennessäni koneelle sama käytös jatkui ja molemmat kissat yrittivät syliini. Mikähän niillä oikein oli? No, ihan kivaahan tuo oli, mutta aika omituista. =)

Keni piilottelin juuston paloja pitkin huonetta ja päästin niitä etsimnään. Kissatkin kävivät pari palaa syömässä. Aika hyvin Kenu käyttää nenäänsä. Se löysi melkein kaikki aika nopeasti. Vain pari jäi löytämättä ja nekin löytivät kyllä lopulta. Niiden etsimisessä vain meni enemmän aikaa. =) Syötyäni harjoittelimme Kenin kanssa vielä laatikon sulkemista naksutinpalkkausta käyttäen. Olen jo jonkin aikaa tuota temppua Kenille opettanut. Keni osaa jo koskea nenällään kohdepaperiin, muttei osaa vielä työntää tarpeeksi voimakkaasti. Laatikon sulkemiseen menee useampi työntö, vaikka laatikko onkin vain raollaan. =) No kyllä se vielä oppii tuon.

Illalla kävimme taas pitkästä aikaa kunnon pitkän iltalenkin äidin ja Papun kanssa. Papun jalka on nyt parantunut tarpeeksi hyvin, jotta saatoimme alkaa nämä pitkät lenkit. Meidän iltalenkkimme kestää noin puoltoista tuntia. Olisi vaan mukavaa päästä taas kulkemaan tuo reitti. Koiratkin olivat vallan innoissaan lenkistä ja jouduimme niitä hieman toppuuttelemaan.

Anteeksi ettei minulla nyt ole laittaakuvia tähän postaukseen, mutta nyt on ollut niin sateista ja harmaata ettei kuvia ole oikein saanut otettua. Seuraavaan postaukseen laitan jotain kuva materiaalia tai jopa videota. Katsotaan nyt kumpaa tulee. Nyt olisi enään jäljellä eläinten ruokkiminen ja nukkumaan meno. Mitähän sitä huomenna keksisi? =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti