tiistai 23. lokakuuta 2012

Lenkkittelyä, leikkimistä agilityä....

Lenkillä. =)
Täällä sitä vielä ollaan. =) Olemme nyt olleet siskoni luona kolme päivää. Huomenna lähdemme taas kotia päin. Näinä muutamana päiviänä on minullla ollut todella helppoa. =) Yhtenäkään aamuna minun ei ole "tavinnut" viedä Keniä aamulenkille. Siskon lapset ja sisko ovat tehneet sen jokaisena aamuna. Ihanaa! =D On kuitenkin ollut kiva käyttää Keniä lenkillä ihan itsekin. Siskon lapset ovat olleet varsin innokkaita lenkkittämään Keniä. He ovat siinä myös vallan taitavia. Suuri kiitos heillle. =)

Sunnuntai aamuna heräsin itse myöhään. Vasta joskus kymmenen aikoihin. Kun meinasin lähteä Keniä ulkoiluttaa, sainkin ilokseni kuulla siskoni ja tyttärensä jo käyttäneen Kenin aamupissalla. Päivän aikana ei tapahtunut mitään sen kummempaa. Illalla kävin ulkoiluttamassa Kenin siskoni poikien kanssa. Meillä kaikilla oli heijastin liivit, jotta näkyisimme pimeässä hyvin. Toinen pojista ei oikein olisi halunnut liiviä käyttää, mutta käytti kuitenkin. Lenkillä teimme pienen kokeen. Pyysin nuorempaa pojista ottamaan huomioliivinsä pois ja jäämään seisomaan paikoilleen sillän aikaa kun me menimme kauemmas. Kysyin vanhemmalta pojalta näkikö hän veljeään. Ei nähnyt, ei edes taskulampun avulla. Nuorempi poika laittoi liivin takaisin päälleen. Toistin kysymykseni. Nyt nuorempi veli näkyi hynin lampun avulla. Testasimme tämän myös toisin päin. Pojat tietävät nyt oikein hyvin miksi heijastinliivejä kannattaa käyttää.

Kenillä on myös oma heijastinliivi. Minusta olisi mukavaa jos muutkin käyttäisivät koirillaa heijastinliivejä. Koirat näkyvät niiden avulla todella paljon paremmin. Ilman liiviään Keniä ei pimeässä nälkisikään ollenkaan.

Eilen aamulla ja tänä aamuna siskoni vanhin poika käytti Kenin aamulla ulkona. Myöhemmin päivällä kävimme minä, Keni, siskoni tytär ja nuorin poika kauppa reissulla. Siskon tyttö talutti Keniä koko matkan kaupalle ja takaisin. Takaisin tulomatkalla pysähdyimme hetkeksi heittelemään palloa Kenille. Lapsetkin heittivät ja saivat Kenin tuomaan pallon heille takaisin ihan käsiin asti. Ennen Keni on palauttanut pallon heidän jalkoihinsa.

Pallo lähti ja samoin Keni. ;)

Pallon palautus...

.... ja heiton odotusta. =)

Keskittyneitä kumpikin. =)

Pallo palutettiin myös nuoremmalle.

Kavereiden yhteis poseeraus. =)

Tänään käytin Kenin lenkillä vasta illalla puoli seitsemän aikoihin. Siskon poika käytti Kenin aamulla ja siskon tyttö kävi Kenin kanssa lenkillä päivemmällä kaverinsa kanssa. Kenin tullessa päivälenkiltään, olin ulkona poikien kanssa. Olimme heitelleet palloa toisillemme. Päätin rakentaa pienoisen "agility radan". Tein siis kolme hyppyestettä ja näytin pojille kuinka Keniä ohjataan agilityssä ja annoin heidänkin kokeilla. Hienosti he kumpikin saivat Kenin tekemään mitä halusivatkin. =) Myöhemmin käydessäni kaupalla Kenin kanssa, näimme muutaman koiran matkallamme. Parista pääsimme ihan hyvin ohi, mutta kolmas yllätti minut. Kolmas tapaamamme koira oli pihallaan aidan takana. Se ryntäsi portille haukkumaan ja Keni tietenkin vastasi sille. Hetken jouduin miettimään mitä tekisin, minulla kun oli toisessa kädessä Kenin remmi ja toisessa puhelin johon puhuin. Pääsimme kuitenkin aika helposti ohi pihasta. Ikävä kyllä onnistuin tuona aikana jotenkin satuttamaan jalkapohjani ja nyt se on hiukan kipeä.

Eipä tässä muuta. Koetan vielä kertoilla kuulumisistamme toisenkin kerran tällä viikolla. Ensi kertaan! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti