tiistai 16. lokakuuta 2012

Hups...

Nyt menikin hieman yli viikko ennenkuin sain aikaisiksi tehtyä päivityksen. Anteeksi.

Yritin ottaa taidekuvan... =)

Tänää Keni sai poikkeuksellisesti ja ensimmäistä kertaa tuoda kepin sisälle. Enhän minä voinut sitä käskeä jättämään keppiä ulos, kun Kenu oli niin innoissaan hienosta kepistään. Keni ei yleensä paljoa pääse ulkonakaan keppejä pureskelemaan, koska lenkeillä emme jää niin pitkäksi aikaa paikoilleen. Kyllä Keni vaan oli tyytyväinen kun se sai kepin tuoda oikein sisälle asti ja sisällä sitä pureskella oikein antaumuksella. =) No, nyt on keppi sisällä ja lattialla paljon puutikkuja! =D

Keni, keppi ja sotku. ;)

Kepin pureskelua antaumuksella. =D

7.10. Päätin taas ottaa Kenin pedin lattialle Kenille käyttöön. Petihän on ollut kaapissa jo pitkän aikaa sen takia, että Ilpo tuppasi käyttämään petiä vessanaan. Heti saatuani pedin lattialle, meni Keni sille makaamaan. Vähän ajan kuluttua, kun katsoin pedin suuntaan, näin yllätyksekseni Indin makaamassa pedillä Kenin vieressä. Siinä ne makailivat ihan sovussa jonkin aikaa. =) Seuraavalla kerralla, kun katsoin, oli Kenin viereen vaihtunut Ilpo! Oli mukava nähdä kuinka koira ja kissa olivat samaan aikaan pedillä ihan tyytyväisinä. Muutaman päivän peti ehti olla lattialla ennenkuin Ilpo taas pissasi siihen. =( Minä en vaan jaksa ymmärtää tuota kissaa! Nyt on peti taas poissa käytöstä.

Keni ja Indi. =) Ilposta ja Kenistä ei ikävä kyllä ole kuvaa...

Viime sunnuntaina kävimme kyläilemässä siskoni luona Tuusulassa. Keni pääsi mukaan, mutta Papu joutui jäämään kotimieheksi. Keni oli kuin kotonaan siskoni luona. Siskon tyttö kävi käyttämässä Kenua ulkona yksinään ja heillä meni oikein hienoksi. Lapset tekivät Kenin kanssa temppuja, leikkivät sen kanssa ja muutenkin olivat sen kanssa. Ensi viikolla olisikin tarkoitus mennä heille kylään pidemmäksikin aikaa. =)

Mitään sen kummempaa ei ole tapahtunut. Yritän saada tehtyä vielä toisenkin päivityksen tällä viikolla. Hyvää syksyä kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti