tiistai 30. lokakuuta 2012

Lunta!

Meille satoi ensilumi 26. päivä ja arvatkaa mitä? Se sama lumi on vieläkin maassa! Jee! Toivottavasti ei sulaiskaan enää pois, vaikka luultavasti se kyllä sulaa... No, toivossa on hyvä elää. =) Tuona samaisena päivänä kävin ulkona ottamassa Kenistä muutaman kuvan lumisessa maisemassa. Tässäpä muutama kuva.

Vakava Keni. =)

Poseerausta.

"Kai tästä poseeraamisesta saa palkankin?"

27. päivä kävin veljeni kanssa ostoksilla Lahdessa. Kävimme mm. Horzessa, Karisman Mustissa ja Mirrissä, ja Kärkkäisellä. Kotiin tuotaviksi sain tuolta reissulta uudet hihnat kannuksiin, talviratsastushanskat, nahkaöljyä, jolla voin öljytä ratsastuskenkäni, ja gerbuille syötävät herkkutikut. Laittelen ostoksistani kuvat tänne sitten myöhemmin, kunhan olen ensin ottanut ne. =D Kannusten hihnat olivat jo varsin tarpeellinen ostos, sillä toisen kannuksen vanha hihna oli jo alkanut kulua poikki. Ikävä kyllä talviratsastushanskat eivät taida olla kovin hyvät... =( Kokeilin niitä ulkona Keniä taluttaessa ja aika paljon sormet niissä paleli. Harmi.

Kotiuduttuani reissulta menimme isän ja Papun ja Kenin kanssa kentälle, jotta koirat pääsisivät hieman riekkumaan. Otimme kameran mukaan ja muutamia kuvia otinkin, mutteivat ne oikein onnistuneet kun oli jo niin pimeää. Isä otti videota koirien juostessa heittämieni kivien perässä. Kannattaa laittaa äänet aika hiljaiselle , kun katsotte tuon videon. Olen siinä aika kova ääninen. =D


Poikien normi riehuntaa. =D

28. päivänä eli sunnuntaina, menin tallille kävellen Kenin kanssa. Äiti ja Papukin lyöttäytyivät mukaan reissullemme. Kuvia ei valitettavasti ole, sillä jätimme kameran kotiin tällä kertaa. =( Matka tallille sujui ilman sen kummempia kommelluksia. Koirat saivat olla melkein koko matkan irrallaan. Alku matkasta ne saivat riehua keskenään. Tultuamme autotien reunaan, koirien piti kulkea nätisti reunassa ilman pelleilyä. Tämäkin onnistui suuremmmitta ongelmitta. Papu vaan olisi halunnut vaihtaa puolta ja mennä välillä myös keskellä tietä. =) Nopeasti Papukin ymmärsi ettei moinen käynyt päinsä. Päästyämme tallille, laitoimme koirat autooon ja menimme äidin kanssa tallliin katsomaan hevosia. Äiti kävi apunani hakemassa Erkon (hevosen jolla ratsastin sinä päivänä) tarhasta. Äitiä kuulema hieman jännitti olla niin lähellä hevosia.

Eilinen päivä oli vallan tavallinen ja rauhallinen. Koulu alkoi taas ja Kenu joutui olemaan yksin kotona suurimmen osan päivästä. Illalla Keni sitten pääsi pitkälle lenkille minun, Papun ja äidin kanssa. Tänään minulla on vapaapäivä koulusta. Katsotaanpa mitä tänään tehtäisiin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti