lauantai 6. lokakuuta 2012

Auringon paistetta!


Tänään pitkästä aikaan aurinkokin pilkahteli pilvien takaa. =) Kyllä oli mukavaa aamulla herätä ja nähdä melkein pilvetön taivas. Sää oli juuri sellainen kuin sen kuuluuisikin olla syksyllä. Hyvän sään suosiessa päätin käydä ulkona kuvailemassa Keniä ja kissoja. Löysin ihan läheltä mukavan paikan, jossa oli kauniin keltaisia vaahteranlehtien peittämä maa. Keni poseerasi uskollisesti ja pitkään. Lopuksi päästin sen estimään maahan heittelemiäni herkkuja.

Poseeraamassa. =)
Kenu lehtikasassa. =)

Kenin kuvailemisen jälkeen kävin hakemassa Papun mukaamme lenkille. Äiti ja isä olivat lähteneet kuvailemaan muuttolintuja ja olin luvannut ulkoiluttaa Papun. Pieni lenkkimme meni oikein hyvin. Tuodessani Papun kotiinsa tapasin äidin kotoaan. Pyysin äitiä lähtemään kanssani juoksuttamaan koiria nurmelle. Äiti suostuikin. Keni ja Papu olivat todella iloisia päästessään vihdoin juoksemaan ja riekkumaan yhdessä. =) Nehän eivät ole Papun jalan takia päässeet juoksemaan kahteen viikkoon. Kuvailin koiria niiden temmeltäessä äidin kameralla. Kuvat tosin ovat äidin koneella. Saan ne huomenna ja laitan niitä silloin tännekin näkyviin. =)




Koirien juostua je temmeltyään kyllikseen lähdimme kotiin päin. Kotimatkalla meillä olikin varsin rauhalliset koirat. =D Päästyäni kotiin jätin Kenin sisälle ja otin Ilpon mukaani ulos. Otin Ilpostakin kuvia lehtien luona. Uskaltauduin jopa ottamaan Ilpon valjaat pois saadakseni siistejä kuvia. Hieman minua pelotti, että Ilpo säikähtäisi jotain ja karkaisi minulta. Onneksi näin ei käynyt. Kuvattuani tarpeekseni, vein Ilpon takaisin siälle ja nappasin Indin mukaani. Indi oli vähemmän innoissaan yllättävästä ulkoilustaan kuin Ilpo. Indiltä en uskaltanut ottaa valjaita pois, mutta irroitin hihnan kuitenkin valjaista. Indiä oli vaikeampi kuvata kuin Ilpoa. Indi käänsi usein päänsä poispäin minusta. Sain kuitenkin muutaman hyvän kuvan siiitäkin. Indi oli silminnähden tyytyväinen, kun pääsi taas sisälle.

Ilpo.<3>

Indi.<3>

Mitään sen kummempaa ei tänään olekaan tullut tehtyä. Nukuimme Kenin kanssa pitkät päikkärit, joten hirveästi en siis ole ehtinyt mitään tehdä. No, jos sitä huomenna saisi enemmän aikaisiksi.=) Tässä vielä loput kuvat tältä päivältä.








Keni herkkuja etsimässä.


Papunenkin pääsi kuvattavaksi.  =)

Tarkkana kuin porkkana. ;)

Slurps!


Ujo tyttönen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti